Internal Interviews

Αναστάσης Κολοβός @ Boem Radio

Boem Team


Ο Αναστάσης Κολοβός είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ και αγαπά τη ζωή. Το καταλαβαίνεις, αν παρακολουθήσεις τις παραστάσεις, τις ταινίες και τις σειρές, στις οποίες πρωταγωνιστεί. Είναι boem... τυπάκι και ας «λένε» άλλα οι ρόλοι που ενσαρκώνει. Αντιπαθεί τη μιζέρια, στον εαυτό του και στους γύρω του. Αντίθετα, νιώθει ευλογημένος για τον δρόμο που έχει πάρει η ζωή του ή μάλλον για τον δρόμο που ο ίδιος επέλεξε να πάρει, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές στο Φυσικό για την Τέχνη του Θεάτρου.

Φέτος τον χειμώνα, τον συναντάμε στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha: «Έλα στη θέση μου», όπου υποδύεται με μεγάλη επιτυχία και μαεστρία τον τηλεοπτικό Μάκη Ζούβα. Πρόκειται για έναν allegro τύπο που ενώ η πρώτη εντύπωση που σου δίνει, είναι αυτή του τυχοδιώκτη και λωποδύτη, στην πραγματικότητα κρύβει ένα μικρό παιδί μέσα του, το οποίο, όταν το αφήνει να αναδυθεί στην επιφάνεια, τα κωμικοτραγικά μπερδέματα... ξεκινούν!

Το Σάββατο 12/10/2019 στις 15:00 ο Αναστάσης Κολοβός στο μικρόφωνο του Boem Radio και στον Παναγιώτη Παπαναστασίου με «Άγχος... Δημιουργικόν».


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος