Agenda Music

Παναγιώτης Μάργαρης / 6 Σάββατα στο Χυτήριο

Boem Team

6 Σάββατα στο Χυτήριο

Από 13 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Ξεκινώντας τη χειμερινή του περιοδεία, ο Παναγιώτης Μάργαρης επιλέγει ως αφετηρία την ιστορική και αισθαντική σκηνή του Χυτηρίου.

Έξι Σάββατα, έξι μοναδικές μουσικές παραστάσεις του βραβευμένου κλασικού κιθαρίστα και συνθέτη, ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. 

Διασκευές του σε ιστορικά ροκ τραγούδια, σε υπέροχα soundtracks και σε τραγούδια μεγάλων Eλλήνων συνθετών, θα ενωθούν με δικές του συνθέσεις που θα συμπεριληφθούν στο νέο του άλμπουμ “Seconds”. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022. 

Η πρεμιέρα των παραστάσεων του Παναγιώτη Μάργαρη στο “Χυτήριο” θα γίνει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 23:00 και η είσοδος στο χώρο του θεάτρου θα γίνεται με την επίδειξη Rapid test ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού - νόσησης.

Γεν. Είσοδος 15€, Μειωμένο 12€

 Τηλέφωνο κρατήσεων Θέατρο Χυτήριο: 21 0341 2313

Προπώληση εισιτηρίων: 

TICKET SERVICES

- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

- τηλεφωνικά: 2107234567

- online: www.ticketservices.gr

- καταστήματα PUBLIC

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος