Point Of View

Blessings for the New Year - A Gathering of the Global Heart Family

Boem Team

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη μας Εκδήλωση! 20 ώρες ζωντανής ροής στο ZOOM, για 2 ημέρες! Το κλειδί και ο χυμός αυτού του διαδικτυακού φεστιβάλ είναι η ροή των εναλλακτικών εκδηλώσεων 20-40 λεπτών. Συνδεθείτε και απολαύστε όλη την ημέρα, ενώ συμμετέχετε μαζί μας ή κατά τη διάρκεια του καφέ σας, εργασίας, ανάπαυσης, οτιδήποτε άλλο. Μουσικοί, θεραπευτές, τραγουδιστές και σαμάνοι, αξιοθαύμαστοι άνθρωποι από τη Χαβάη έως τη Λατινική Αμερική και από την Ευρώπη έως τη Νοτιοανατολική Ασία, μοιράζοντας με όλους μας τα μοναδικά δώρα τους, δίνοντάς μας τις ευλογίες τους!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το “Blessings for the New Year - A Gathering of Global Heart Family”, μια μοναδική ευκαιρία να λάβουμε και να μοιραστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, με ζωντανή μουσική, καθοδηγούμενους διαλογισμούς, εκστατικό χορό, τραγούδι, θεραπείες και προσευχές από μοναδικούς ανθρώπους ανα τον κόσμο.

Μια συνάντηση πολλών μεμονωμένων δρόμων που ενώνονται για να μοιράσουν τα πιο πολύτιμα δώρα τους από διαφορετικά πνευματικά μονοπάτια.

Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε σε αυτή τη 2ήμερη ΔΩΡΕΑΝ online συνάντηση στο Zoom. Αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν. Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.

Facebook event

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα εδώ

Καταχωρήστε τη θέση σας στο Zoom δωρεάν

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στη συνάντηση.

15 & 16 Ιανουαρίου 2021, 11πμ έως 9μμ (UTC +2) - Συνδεθείτε όποτε μπορείτε.

Ευτυχισμένο Εδώ και Τώρα!

Πληροφορίες στο: info@fromseparationtounity.com 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος