Losing Her Leg to Save Her Life. Anna's Journey

Γιάννης Γιαννακόπουλος

Η Άννα επέστρεψε στην Αμερική για να επισκεφτεί την οικογένειά της, όταν αυτό που ξεκίνησε ως ένα μικρό τρύπημα από καρφάκι στην φτέρνα της, εξελίχθηκε σε μια μεγάλη μόλυνση που άρχισε να δηλητηριάζει όλο το σώμα της.

Οι λειτουργίες της άρχισαν να κλείνουν και οι γιατροί είπαν πως θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν το πόδι της για να σώσουν τη ζωή της.

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Και λόγω του COVID-19, θα έπρεπε να το περάσει μόνη της, σε ένα νοσοκομείο της Βοστόνης, χωρίς συμπαράσταση από κάποιον δικό της και χωρίς να μπορεί να πάει από την Ελλάδα ο σύντροφός της κοντά της, λόγω της απαγόρευσης των πτήσεων επιβατικών αεροπλάνων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης.

Έκαναν πολλές συζητήσεις μέσω τηλεφώνου, πριν από αυτό το νέο ταξίδι που έπρεπε να ξεκινήσει. Συζητήσεις για ηλιοβασιλέματα που θέλουν να δουν μαζί και χαρούμενες στιγμές που μένουν να ζήσουν μαζί. Δεν γινόταν να κάνει αλλιώς.

Ορισμένες αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά η ζωή είναι ανεκτίμητη, και πρέπει να κάνουμε πάντα ό, τι χρειάζεται για να την συνεχίσουμε. Μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε μόνο θετικά και να χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ ως όπλο μας ενάντια στο σκοτάδι του άγνωστου που απλώνεται μπροστά μας. Θα πρέπει να εκτιμήσουμε τη ζωή γι αυτό που είναι, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε.

Ναι, η ζωή είναι πολύτιμη, αλλά έχει επίσης υψηλό κόστος. Έτσι, η κόρη της Άννας, η Tricia, ξεκίνησε έναν έρανο, προκειμένου να καλύψει όσα έξοδα δεν θα καλυφθούν από την ασφάλειάς της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοηθούν την Άννα, με οποιονδήποτε τρόπο. Σας ευχαριστούμε και το εκτιμούμε αφάνταστα.

Να είστε καλά και να θυμάστε πάντα να διατηρείτε την ομορφιά της ζωής.

Tο Link του fundraiser είναι 

Υ.Γ. Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν κοινοποιούμε το επίθετο της Άννας, αλλά είναι στη διάθεση μας.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος