Agenda Music

Αδάμ Τσαρούχης | Smooth Midnight

Boem Team

Ένας νέος χώρος για live και events γεννήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Το Foyer στον ιστορικό χώρο του θεάτρου Τζένη Καρέζη στο κέντρο της Αθήνας, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να φιλοξενεί ανήσυχους μουσικούς και καλλιτέχνες, σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο, που εκπέμπει ζεστασιά.

Τα live συνεχίζονται την Κυριακή 20 Μαρτίου, με την εμφάνιση του Αδάμ Τσαρούχη σε ένα ατμοσφαιρικό live, με τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα από την διεθνή και ελληνική σκηνή.

Μελωδίες που έχουμε αγαπήσει καθώς και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία. Προσωπικές επιλογές από το juke box των ακουσμάτων του από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το «Lullaby of birdland" αλλά και τη «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά αλλά και το "Just walk Away» της Celine Dion, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την Walnut Entertainment με τίτλο «Τόσο Πολύ», σε στίχους  Χρυστόφουρου Μπαλαμπανίδη  και μουσική του Γιώργου Γρκέκα .

Ο Αδάμ Τσαρούχης προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι τραγουδιστής. Παρακολούθησε από μικρή ηλικία μαθήματα τραγουδιού και μουσικής, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει υποτροφία για την Αμερική κάνοντας μαθήματα Μιούζικαλ. Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία», με τραγούδια όπως τα «Όπως μπαίνει ο χειμώνας» και «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως: Gazarte, Σταυρός του Νότου, Half Note, Σφίγγα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ταυτότητα παράστασης

Πλήκτρα & Ενορχηστρώσεις: Μάνος Αθανασιάδης

Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Μπάσο: Κώστας Κωνσταντίνου

ArtWork: Ελίζα Ζαρίφη / Trebanal Creative Services

Προπώληση Εισιτηρίων:  VIVA.GR 

Ώρα Έναρξης : 20.30

Τιμή Εισιτηρίου : 10, 12 ευρώ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Afrogreco Music Entertainment|

Θέατρο Τζένη Καρέζη

Ακαδημίας 3, Αθήνα

Τηλ. 210 3636114 - 2103625520


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος