Agenda Music

White Boots | Rhythm & Blues Quintet

Boem Team

Μετά από 23 χρόνια, οι WHITE BOOTS και πάλι μαζί!

Στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. 

Η ιστορία τους ξεκινάει κάπου στις αρχές της 10ετίας του ’90. 

Δεκέμβριος 1991 για την ακρίβεια. Μια παρέα φίλων μαζευόταν στο δώμα μιας μονοκατοικίας στο Περιστέρι. Άκουγαν κι έπαιζαν τα μπλουζ που λάτρευαν. Χωρίς κανείς να καταλάβει πώς ακριβώς συνέβη, σύντομα οι μαζώξεις έγιναν πρόβες σε στούντιο, με αγαπημένα μπλουζ standard, κάποια λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό αλλά και δικά τους τραγούδια - και κάπου στην πορεία, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αποφάσισαν  να ξεκινήσουν live εμφανίσεις. 

Ήρθαν οι πρώτες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της εποχής. Από τις πιο σημαντικές, τότε στο ξεκίνημά τους, ήταν όταν το «Αν» στα Εξάρχεια τους κάλεσε κάποια Σαββατόβραδα να παίξουν support στους ήδη καταξιωμένους Blues Cargo. 

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, έγραψαν πολλά χιλιόμετρα σε live, παίζοντας τη δική τους εκδοχή του Blues μπολιασμένου με Funky και Soul στοιχεία, ακολούθησαν αλλαγές μελών και το συγκρότημα ήταν πολύ δραστήριο μέχρι και το 2000. 

Και φτάνουμε στο 2023, όπου και πάλι μεταξύ σοβαρού κι αστείου κάποιος ρίχνει την ιδέα: δε μαζευόμαστε πάλι να κάνουμε μία live εμφάνιση;  Και η ιδέα γίνεται πράξη: 

WHITE BOOTS ξανά επί σκηνής! Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club.

Νίκος Ρούσσος – τραγούδι

Γιώργος Στεφανάκης – κιθάρα

Γιώργος Γούτης - κιθάρα

Γιάννης Κόκκινος – ηλεκτρικό μπάσο

Χρήστος Κουτσογιάννης - τύμπανα

+ guests

Info

WHITE BOOTS RHYTHM & BLUES QUINTET

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 10 €

Προπώληση εισιτηρίων: more.com, www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος