Internal Interviews

Βασίλης Σαλταγιάννης στο Boem Radio

Boem Team


Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Οδός Ονείρων» που μεταδίδεται ζωντανά στις 21.00 μέχρι τις 23.00, ο Κωνσταντίνος Προβατάς συνομιλεί με τον τραγουδοποιό αλλά και ραδιοφωνικό παραγωγό Βασίλη Σαλταγιάννη.

Με έμφαση στην μέχρι σήμερα παρουσία του Βασίλη Σαλταγιάννη στην ελληνική δισκογραφία, όπου καταγράφονται 3 προσωπικοί δίσκοι και συμμετοχές σε ακόμα 4 (στοιχεία από την Ελληνική Δισκογραφία του Πέτρου Δραγουμάνου), ενώ δεν παραλείπει να εμφανίζεται και σε singles, όταν οι καιροί το απαιτούν!

Θα μιλήσουν επίσης για τα πολλά (σε εξέλιξη) σχέδια του Βασίλη, νέο άλμπουμ, παρουσίες σε μουσικές σκηνές και χώρους. Απόψεις για την μουσική κατάσταση στις δύσκολες μέρες μας, κάτω από το πρίσμα ενός νέου αλλά και πολύ έμπειρου πλέον τραγουδοποιού που επιμένει να είναι «παρών». Και φυσικά επιλογές από τη μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και όποιες άλλες θεώρησε ότι τον έχουν βοηθήσει στην καριέρα του, είτε μουσικές, στιχουργικές, πρόσωπα και καταστάσεις!

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, στην εκπομπή «Οδός Ονείρων» του Boem Radio ο Βασίλης Σαλταγιάννης και όλοι εσείς καλεσμένοι μας! 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος