Internal Interviews

Prestige the band @ Boem Radio

Ματίνα Στράτη


Γιάννης, Νίκος, Κίμων και Θωμάς είναι τα μέλη που απαρτίζουν την αγαπημένη πλέον μπάντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που τον συντροφεύουν για ακόμα μια χρονιά στο The Tonight Show! 4η για την ακρίβεια. Διότι οι αριθμοί έχουν σημασία, βεβαίως βεβαίως.

Η προσφώνηση με τα μικρά τους γίνεται καθώς η αλληλεπίδραση μαζί τους σε κάνουν να νιώθεις σαν να τους γνωρίζεις από καιρό. Απλοί, ευγενικοί και με χιούμορ. Στοιχεία που εισπράττεις σε κάθε τους live κι αυτα είναι που το κάνουν επιτυχημένα. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ντράμερ τους Νίκο, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή των Tatsi Mitsi Kotsi, ανέφερε για την άψογη συνεργασία τους με τον Γρηγόρη, πόσο πολύ τον εκτιμούν και πόσο τους έχει βοηθήσει.

Ο Νίκος εκτός από ντραμερ είναι και εργοθεραπευτής. Α! Και πατέρας. Πολλές ιδιότητες, λίγος χρόνος αλλά στο τέλος τα καταφέρνει με επιτυχία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αγάπης του και για τα δύο.

Δηλώνει τυχερός για τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί και του αρέσει να εξελίσσετε τόσο στην εργοθεραπεία όσο και στη μουσική.

Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να νιώθει καλά με την συνείδηση του και αν είχε την επιλογή θα ήθελε να έμενε δίπλα στη θάλασσα, για την ακρίβεια σε ένα σκάφος μέσα στη θάλασσα. Δεν μετανιώνει για τίποτα γιατί όλα κάτι έχουν να του προσφέρουν, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στον Χρήστο και την Ματίνα.

Με αργά αλλά σταθερά βήματα έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν το δικό τους τραγούδι σε μουσική και στίχους "Τώρα αρχίζω να ζω" από την MINOS EMI, όπως επίσης και τα "Κοντά σου" και το "Τόσα σ'αγαπώ".

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι διασκευές από μια μπάντα που λατρεύει τα 70s, 80s, 90s και τις προσαρμόζουν στο δικό τους ρυθμό και ύφος.

Η τελευταία διασκευή που μόλις κυκλοφόρησαν είναι της Άννα Βίσση "Ακόμα μια φορά" ενώ στο πάρελθον είχαν κυκλοφορήσει το τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη "Κι όλο με ρωτάς". 

Οι Prestige the Band μας προσκαλούν όλους στο δικό τους πάρτυ, να τους απολαύσουμε σε μια βραδιά στο ΈΝΑΣΤΡΟΝ παρέα με τον Γιώργο Σαμπάνη, Ζόζεφιν, Σνικ και Κόνι.

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς; 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος