Agenda Music

Των τραγουδιών τα λόγια…

Boem Team

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιάννης Λεκόπουλος μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις τους, ανταμώνουν στη σκηνή του πολυχώρου πολιτισμού "Το Μπαράκι της Διδότου", την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές θα χαρίσουν στους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού, μια μοναδική βραδιά  με τραγούδια ελλήνων δημιουργών και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφικής τους παρουσίας. Σε μια εποχή που το ελληνικό τραγούδι αναζητάει τους φίλους του ,ο Νίκος και ο Γιάννης μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Καγιαλίκο στο πιάνο ,την  συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και την Μαρία Νίττη στο ακορντεόν, σας προσκαλούν σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια . 

Καλεσμένη της βραδιάς ,η σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Μιχαηλίδου

Είσοδος : 10€

Προσέλευση : 21.30 

Έναρξη : 22.00 

«Το Μπαράκι της Διδότου» : Διδότου 3, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990 (14:00 – 22:00)

(Ο αέρας του χώρου φιλτράρεται και καθαρίζεται από ιούς, σωματίδια και αέριους ρύπους με τη χρήση συσκευών καθαρισμού αέρα)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος