Agenda Theater

Ο Άγνωστος Πρίγκιπας, Παύλος Σιδηρόπουλος

Boem Team

«Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο Άγνωστος Πρίγκιπας». Η νέα Θεατρική – Μουσική παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη έρχεται στα Εξάρχεια στο ΘΕΑΤΡΟ 2510.

Η  πιο εμβληματική μορφή της ελληνικής ροκ σκηνής συναντάει την «Κ.Γώγου:Το γαμώτο που δεν έζησα» και τον «Ν.Άσιμο:Εγώ με τις ιδέες μου», ολοκληρώνοντας έτσι ένα κύκλο τριλογίας βιογραφικών παραστάσεων για τους «Αγίους των Εξαρχείων» ή καλύτερα τους  «Αγίους μιας γενιάς». 

Ποιος όμως ήταν πραγματικά ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο γεμάτος ταλέντο και αυτοκαταστροφικός «Ασυμβίβαστος»; Ο «αιώνιος έφηβος», που ακόμη και σήμερα τα τραγούδια του συντροφεύουν τις νύχτες μας; 

Ένας βιωματικός καλλιτέχνης, που έκανε τη ζωή του κραυγή για την αγάπη, ο δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά, θα μας μιλήσει, χωρίς λογοκρισία αυτή τη φορά, για τον «Δαίμονα Εαυτώ» τις σκιες μέσα του και γύρω του, που μετέτρεψε σε νότες και στίχους.


Συντελεστές: 

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης

Β. Σκηνοθέτη: Έλενα Αϊβαλιώτου

Ερμηνεύουν οι : Θανάσης Πεθεριώτης, Τόλης Μαστρόκαλος(Σπυριδούλα)

Σκηνικά: Ναταλία Κιτσούλη

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Λουκόπουλος

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

Ημ/νιες Παραστάσεων:

Από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 21.00

Και κάθε Κυριακή: 21.00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Τηλέφωνα κρατήσεων: 

6987961485, 6974150386, 6955445130

Τιμές εισιτηρίων:  Κανονικό 10€, Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ 5€ 

ΘΕΑΤΡΟ 2510: Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος