Agenda Music

Το Μπαράκι Της Διδότου - Οκτώβριος '19

Boem Team

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης παρέα με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη σε μια ξεχωριστή σειρά παραστάσεων στο Μπαράκι της Διδότου, από Τρίτη 1/10 και για όλες τις Τρίτες του Οκτωβρίου!

Ο Μιχάλης άντλησε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του εναλλακτικό τρόπο. Τόλμησε να ερμηνεύσει με την ιδιαίτερη,

ιδιότυπη και μοναδική σε χροιά φωνή του και να παίξει το λαούτο με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του, θα γίνει ένα πέρασμα από τη μακρόχρονη δισκογραφική του πορεία, δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια αλλά και εμπνεύσεις επί σκηνής.


Με αυτόν τον τρόπο ο καλλιτέχνης καταφέρνει να δώσει μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη εμπειρία.

Επιπλέον η συνύπαρξη του στη σκηνή έρχεται να εμπλουτιστεί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη, ένα νέο πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, που θα μας παρουσιάσει ένα μέρος από δικές του δημιουργίες καθώς και τραγούδια της παραδοσιακής και ελληνικής σκηνής με ξεχωριστό και εκπληκτικό τρόπο.

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάντρεμα δύο λαούτων και δύο φωνών σε μία ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία!


Από Παρασκευή 4/10 και κάθε Παρασκευή του Οκτωβρίου!

Ένας απ’ τουs σπουδαιότερουs Έλληνες τραγουδοποιούς, που ισορροπεί ανάμεσα στον αντισυμβατικό ροκά και τον τρυφερό ερμηνευτή, στο Μπαράκι της Διδότου!

Ο Βαγγέλης Γερμανός, με “εργαλεία” του την απλότητα και την αμεσότητα, μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και την φωνή του.. Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα, και τόσα άλλα αγαπημένα..

Mια σταθερή αξία στην εγχώρια μουσική σκηνή, που διατηρεί ένα “χαμηλών τόνων” προφίλ και μία “υψηλού επιπέδου”...καλλιτεχνική δημιουργικότητα!

info: Παρασκευή 4 - 11 - 18 & 25 Οκτωβρίου

πόρτες: 22.00 | πληροφορίες/κρατήσεις: 210/36.42.990

Το Μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος