Agenda Music

Theodore Live @ six d.o.g.s.

Boem Team

Παρασκευή 11 Μαρτίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Ο Theodore καλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή συναυλία στο six d.o.g.s. την ημέρα της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού του album THE VOYAGE. Την Παρασκευή 11 Μαρτίου ο Theodore μαζί με την ανανεωμένη μπάντα του θα στήσει ένα ξεχωριστό live στο οποίο θα παίξει τραγούδια του πολυαναμενόμενου νέου album του και μαζί τα πιο αγαπημένα από το σύνολο της μέχρι τώρα δισκογραφίας του.

Το album "The Voyage", που κυκλοφορεί στις 11 Μαρτίου από την United We Fly αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας, το οποίο ξεκινάει για εμάς με την κυκλοφορία του album. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε ζωντανά στο six d.o.g.s όπως αξίζει, στο dancefloor και χωρίς περιορισμούς, με αμεσότητα και οδηγό τον ίδιο τον Theodore επί σκηνής. Ένα live που αναμένεται εκρηκτικό και υπόσχεται μεταξύ άλλων και ένα εντυπωσιακό light-show που θα ενισχύει την "διαστημική" ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Save the Date! Στις 11 Μαρτίου δίνουμε ραντεβού στο six d.o.g.s. με τον Theodore για μια αυθεντική συναυλιακή εμπειρία!

INFO

THEODORE

LIVE @ six d.o.g.s.

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 12€

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί, θα μεταφερθούν στη νέα ημερομηνία.

Προπώληση: viva.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος