Agenda Music

Τέρη Βακιρτζόγλου

Boem Team

Το Half Note φιλοξενεί  μια από τις χαρακτηριστικότερες εκπροσώπους της ελληνικής τζαζ σκηνής μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών. Το Qualia  είναι το ντεμπούτο άλμπουμ της  Τέρη Βακιρτζόγλου που θα παρουσιαστεί live για μια βραδιά στην ξεχωριστή σκηνή του Half Note στις 9 Μαΐου. 

Πως μπορούν να αποτυπωθούν τα συναισθήματα? Πως μπορούμε να τα επικοινωνήσουμε,  να τα μετρήσουμε? Το Qualia είναι μια απόπειρα  μουσικής καταγραφής μιας «υποκειμενικής ποιότητας συνειδητών εμπειριών», το μουσικό αποτύπωμα των εμπειριών και των συναισθημάτων της Τέρη σε δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια, στα οποία υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. 

Το σχήμα αποτελούν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και δραστήριους μουσικούς της ελληνικής live μουσικής σκηνής : Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Θοδωρής Κότσυφας στην κιθάρα, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο και ο Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα.

Terry Vakirtzoglou: Voice, Compositions, Lyrics

Thodoris Kotsifas: Guitar

Yiannis Papadopoulos: Piano

Kostas Konstantinou:  Double Bass

Michael Kapilidis: Drums

Artwork: Konstantina Lykou

Πέμπτη 9 Μαΐου 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:  21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος