Agenda Music

Tania Kikidi, Silent Partners Project

Boem Team

Ανήσυχη και δημιουργική, η Tania Kikidi - εκ των κορυφαίων vocalist της εγχώριας rock σκηνής - επιστρέφει στην δισκογραφία με μια ομάδα "αθόρυβων" συνεργατών, εντός και εκτός studio..

Υλοποιήσαμε ένα project, παρά το.. social distancing.. Στον παραλογισμό που βιώνουμε, απαντάμε με δημιουργία.. Ανυπομονώ να ξανα- ανταμώσουμε.. Tania Kikidi

H νέα δισκογραφική της δουλειά, ακούει στον ευρηματικό τίτλο "Silent Partners Project"!

H Tania Kikidi κυκλοφορεί απ' την ψηφιακή πλατφόρμα του bandcamp αλλά και σε φυσικό προϊόν, ένα mini EP που περιέχει 2 τραγούδια! Το ολοκαίνουριο "Get Out Of My Way" κι ένα remake του "Rescue Me" απ' το album της "Τania Kikidi & Dickens' Zoo ‎- Δύση Ανατολή" του 2007!

Τα δύο tracks αποτελούν συνθέσεις (στίχοι-μουσική) του Sakis Tassis, συντρόφου της στην σκηνή αλλά και στην πραγματική ζωή, που επιμελήθηκε επίσης τα vocal arangements και τις μίξεις!

Αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες vocalist της χώρας, με μουσικές σπουδές σε Ελλάδα κι εξωτερικό και συνεργασίες "βουνό"... Γιάννης Κούτρας, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, ΑΜΜΟΣ, Ευριδίκη, ΟΝΑΡ, Ελένη Πέτα, Ελένη Βιτάλη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Χρήστος Θηβαίος, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιχάλης Τζουγανάκης, C REAL, Dickens Zoo, Bασίλης Παπακωνσταντίνου, Deep Purple, Uli Jon Roth (Scorpions), Paul Di' Anno (Iron Maiden)


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας..

Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι σε ηλικία μόλις 8(!) χρονών...

Σπούδασε κλασσικό πιάνο, ειδικό αρμονίας, κλασσικό και μοντέρνο τραγούδι, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια jazz τραγουδιού στο Leads College of Music στην Μεγάλη Βρετανία!

Υπήρξε μέλος της φιλαρμονικής και σαξοφωνικής ορχήστρας του Δ. Χαλκιδέων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Πρόκου, καθώς και μέλος της μουσικής ομάδας του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ν. Αρτάκης, ενώ ως μέλος σε διάφορες μπάντες έχει τραγουδήσει πολλαπλά είδη ρεπερτορίου από pop, jazz, rock, hard rock, metal, r 'n b, μέχρι και παραδοσιακά, ενώ έχει χαρίσει την φωνή της στο Ελληνικό soundtrack του cartoon "Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο"!! 

Διδάσκει φωνητική στο Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδας όπου έχει δημιουργήσει την πρωτότυπη χορωδία Teen Rock Choir (εφηβική ροκ χορωδία), ενώ στο παρελθόν δίδαξε επίσης στο Ωδείο Πολύηχο, καθώς και στο MMS της Χαλκίδας!

Δισκογραφία:

ΑΜΜΟΣ (ΜΑΡΜΑΡΟ & ΠΕΤΡΑ) 2001

Τania Kikidi & Dickens Zoo  (ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ) 2007

Τάνια Κικίδη (ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ) 2012 (κυκλοφορία με τον Ελεύθερο Τύπο)

Τania Kikidi (RUUN THROUGH THE NIGHT) 2012 (Digital)

Tania Kikidi (Silent Partners Project) EP 2021

Συμμετοχές

1) Live Recording "Aπό τα 2, 10" - Ημέρα Συνάντησης Νέων Μουσικών (1998) 

2) Παραδοσιακά Τραγούδια Αρτάκης Κυζίκου (2002)

3) "We love The Beatles" - Live Recording w/The Beatles Tribute Band (2004)

4) Backing Vocals σε CDs  του Β. Παπακωνσταντίνου

contact: taniakikidiofficial@gmail.com

site


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος