Agenda Music

String Demons - Full Concert in Half Note

Boem Team

Μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου ΄΄Rise of Strings» από την Minos Emi και την εκρηκτική συνάντησή τους με τον Μίλτο Πασχαλίδη οι String Demons κατεβαίνουν στο Μετς, Στο Half Note Jazz Club, τις Πέμπτες 8 και 15 Μαρτίου.  

Και το παραμύθι αρχίζει …. Μιά φορά και έναν καιρό ήταν δύο αδέλφια που έπαιζαν βιολί και βιολοντσέλο και τους λέγανε δαίμονες των εγχόρδων… Με έγχορδα, ηλεκτρισμό, τρέλα, ατμόσφαιρα, διάθεση θεατράλε, ορχηστρικά, παιχνίδια, λυρισμό, τραγούδια, καινούριο υλικό και εκπλήξεις, το Stringdemoνικό παραμύθι συνεχίζεται…!

Η περιπέτεια του  Κωνσταντίνου και της Λυδίας Μπουντούνη στον κόσμο της μουσικής έχει ξεκινήσει από την Αθήνα. Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ … και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ , κρουστά – τύμπανα και Έγχορδα … !!! Το αποτέλεσμα είναι μαγικά εκρηκτικό. Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen , του Vivaldi, του Βαμβακάρη και πολλών άλλων, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα Λαϊκοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών,  οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, οι μουσικές εκπλήξεις και οι συνεχώς καινούργιες διασκευές-συνθέσεις που ετοιμάζουν μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

Και οι δύο πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α ‘Βραβείο, έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και έχουν λάβει ενεργά μέρος σε σεμινάρια μεγάλων δασκάλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλές άλλες σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ευρώπη-Κύπρος-Αμερική). Έχουν δώσει και γράψει μουσική για Ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές ( π.χ. Μηχανή του Χρόνου) και το  θέατρο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.  Στην μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα, που ξεκίνησε μόλις το 2014-15, έχουν καταφέρει να σταθούν επάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους. Με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και  τις sold out παραστάσεις τους έχουν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Η κλασσική , η heavy metal , η rock , η παραδοσιακή , η εκκλησιαστική, η pop, η λαϊκή μουσική συναντούν τις μουσικές των String Demons…το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, ζωντανά στη σκηνή του Half Note !


Special Guests :

8 Μαρτίου : O πατέρας της κιθάρας Βαγγέλης Μπουντούνης

15 Μαρτίου : Αρετή Κετιμέ

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) – 15 ευρώ (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος