Internal Interviews

Σταμάτης Πακάκης @ Boem Radio

Boem Team


Το "Ανοιχτό Βιβλίο" την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00, θα φιλοξενήσει τον Σταμάτη Πακάκη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τενόρος στη Λυρική Σκηνή και όχι μόνο, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, στιχουργός, μουσικός με όποια σειρά κι αν τα βάλεις η εξαιρετική του απόδοση και συνέπεια είναι η ίδια. 

Αεικίνητος, πάντα έχει κάτι να πει στο κοινό του μέσα από τις δουλειές του, μετά την περυσινή επιτυχία του «ΜΑΝΑ» που παρουσιάστηκε στο FAUST, επανέρχεται φέτος στον ίδιο χώρο με το μοναδικό «550». 

Η γνωστή λεωφορειακή γραμμή που ενώνει την Κηφισιά με το Παλαιό Φάληρο, ενώνει κι επί σκηνής ανθρώπους, συναισθήματα, ιδέες, εμμονές. Στο στούντιο του BoemRadio θα μιλήσουμε, θα ακούσουμε τραγούδια από τις παραστάσεις του κι ίσως μάθουμε και τι μπορεί να κρύβει το μυαλό ενός επιβάτη μίας γραμμής ενός λεωφορείου που πηγαινοέρχεται μέσα σε αυτήν την πόλη που ζούμε


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος