Internal Interviews

Μαρία Σούμπερτ @ Boem Radio

Νάγια Παπαπάνου


Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 19:00, φιλοξενούμενη της Βεγγέρας η Μαρία Σούμπερτ, θεατρολόγος - δραματοθεραπεύτρια και συγγραφέας. Μια συζήτηση για την δραματοθεραπεία, τους ήρωες των βιβλίων, και το θέατρο στην ζωή μας, ως δράση και ως θεραπευτική διάδραση. 

Η Μαρία Σούμπερτ τα τελευταία χρόνια εργάζεται αποκλειστικά στον τομέα της δραματοθεραπείας στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ, ενώ από το 2013 έως το 2019 εργάστηκε ως δραματοθεραπεύτρια στο Πρόγραμμα Απεξάρτησης του Δήμου Καλλιθέας "Θησέας". 

Από το 1999 έως σήμερα έχουν κυκλοφορήσει έξι μυθιστορήματα, ένα θεατρικό και δύο εικονογραφημένα της παραμύθια. Έχει μεταφράσει δώδεκα παραμύθια για τις εκδόσεις Διάπλαση και έχει διασκευάσει πέντε κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας για παιδιά -από τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα δύο. 

Γράφει τη στήλη"Για το Παιδί" στο ηλεκτρονικό πολιτιστικό περιοδικό Θεαθήναι

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος