Agenda Music

Lia Hide, 3rd album presentation

Boem Team

«la Regina di Dark Pop” – il Piccolo – Trieste – Gianfranco Tersolli 

“this is incredible!” – Hayes Fm – London – Hughie Roi Dixon

“Ο νέος δίσκος της Lia Hide, σίγουρα δεν είναι παραμύθι. Σίγουρα είναι αλήθεια όμως. Από αυτές τις αλήθειες που, στην αρχή ίσως πονάνε, αλλά αν κάνεις λίγο χώρο να ξαπλώσουν δίπλα σου, δεν δαγκώνουν τελικά και τόσο. Τα 8 αυτά τραγούδια είναι μια ολόκληρη ιστορία, ένα τέλειος κύκλος, που από την παγωμάρα της απώλειας, σου δείχνει τελικά το δρόμο στο φως. Στο καλοκαίρι, που φτάνεις εν τέλει όρθιος και ολόκληρος και εσύ.” – George Dimitriadis – ypogeio.gr

“ κάπως έτσι, η μουσική παίρνει τη μορφή της ψυχανάλυσης, της κάθαρσης. Σου δίνει την ελευθερία και τη δυνατότητα να κρατήσεις το όπλο, να τραβήξεις τη σκανδάλη να πυροβολήσεις ό, τι σε πονάει και σε καταπιέζει.” Maira Zarenti - 3poingmagazine 

Στην δέκατη εμφάνισή της στο stage του Six D.O.G.S η Lia Hide παρουσιάζει τον νέο της (3ο) δίσκο που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου ψηφιακά και σε cd, και σε βινύλιο σε συνεργασία με την B-OtherSide Records. Κλείνοντας τον κύκλο μιας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας, όπου σε 40 μέρες εμφανίστηκε σε 10 χώρες και 28 πόλεις, αμέσως μετά από μία ultra-busy καλοκαιρινή σαιζόν, η Lia Hide επανέρχεται στην πόλη της, την Αθήνα.

Opening act ο εκ Αγγλίας Runes σε ένα μελωδικό ηλεκτρο-ποπ ταξίδι, με όπλο την σπάνια αιθέρια φωνή του και τα ευαίσθητα τραγούδια του. 

Μαζί με την Lia Hide στην σκηνή οι Aki’Base (bass), George Rados (drums) και ο Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα). Η έκπληξη της βραδιάς, μετά από πολύ καιρό, μαζί η Ειρήνη Κετικίδη στην κιθάρα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα στούντιο Κυριαζή και DuDuLoft και City Studios. Στις ενορχηστρώσεις και την παραγωγή βρίσκεται η ίδια, με την βοήθεια, τεχνική δεξιοτεχνία και εφευρετικότητα του Γιάννη Λαμπρόπουλου και των Aki’Base και Γιώργο Ράδο, αλλά και του Ευριπίδη Ζεμενίδη - κιθάρα παίζει ο Πάνος Παπάζογλου αλλά και η Ειρήνη Κετικίδη. Το mastering έγινε από τον Denis Blackham στο Skye Mastering (UK) που από το 1969 έχει αναλάβει παραγωγές παγκοσμίως κορυφαίων ονομάτων. 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας & να σας συμπεριλάβουμε στην λίστα καλεσμένων μας

Μετά τιμής, 

Lia Hide team

feel free to download the new album : https://we.tl/t-tJlpeTgwr8 (link available for 10 days)

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Six D.O.G.S. (Μοναστηράκι, Αθήνα)  doors open : 21.00  /  ώρα έναρξης : 21.30 / είσοδος : 6ευρώ 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος