Agenda Music

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος | Καλώς όρισες έρωτα

Boem Team

O Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ερμηνεύει το αγαπημένο τραγούδι «Καλώς όρισες έρωτα» σε μουσική του συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργου Μουζάκη και στίχους Γιάννη Φερμάνογλου, με μία πρωτότυπη διασκευή του Ζαχαρία Μουζάκη, σε παραγωγή του “The Greenhouse Project”.

Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των δεκαετιών ’60 και ’70 με ξεχωριστή διαχρονικότητα, που βγήκε πρώτο στο διαγωνισμό τραγουδιού Θεσσαλoνίκης το 1967, αποκτά νέα διάσταση και ταξιδεύει πάλι με νέο ήχο και την υψηλού επιπέδου ερμηνεία του καταξιωμένου λυρικού ερμηνευτή.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος προσεγγίζει εύστοχα ένα εμβληματικό τραγούδι καλής διάθεσης που υμνεί την μεγαλύτερη δύναμη ανατροπής στον κόσμο των ανθρώπων.

Ερμηνεύει λιτά, με εκφραστικότητα και συναισθηματική δύναμη αποδίδοντας αβίαστα τη χαρά και την ελπίδα που διαπνέει τη μουσική και τα λόγια του «Καλώς όρισες έρωτα».

Το τραγούδι «Καλώς όρισες έρωτα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Καλώς όρισες έρωτα

με τα κρίνα στα χέρια

με το γέλιο, την άνοιξη

με το φως, με τα αστέρια

Καλώς όρισες έρωτα

καλώς ήρθες χαρά μου

γιατί εσύ μου ζωντάνεψες

τα νεκρά όνειρά μου

Καλώς όρισες έρωτα

κι αυτό μόνο με φτάνει

για να ρίξουμε άγκυρα

στης καρδιάς το λιμάνι

Credits:

Κλαρίνο: Βαγγέλης Βασιλείου

Κιθάρες: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Contra Bass: Παρασκευας Κίσος

Βιολί: Σέργιος Χρυσοβιτσάνος

Ακκορντεον: Ντίνος Χατζηιορδάνου

Ηχοληψία - Mixing: Βερόνα Αντύπα

Ηχογράφηση: Studio Echo

Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος @ Athens Mastering

Παραγωγή: The Greenhouse project

Φωτογράφος: Βάσω Φύτρου


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος