Εκδήλωση Λήξης του 1ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Boem Team

Την Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης του 1ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ, που οργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Jasper Cabaret Theatre.

Η παρουσίαση της βραδιάς θα γίνει από τη drag queen Φιλοθέη και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομάδες/ καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, αλλά και να απολαύσει δύο πρωτότυπα cabaret μουσικά performances που πλαισιώνουν τη γιορτή λήξης. 

Ο William Levy, τραγουδιστής και performer από το Παρίσι, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τη μουσική performance “Café Chéri”, ένα αφιέρωμα στη γαλλική καμπαρέ σκηνή. Με τον Οδυσσέα Μιχαλάκη στο πιάνο, ο William Levy θα μας ταξιδέψει στο κλασικό γαλλικό καμπαρέ ρεπερτόριο που έχουμε αγαπήσει μέσα από τη μαγική φωνή της Edith Piaf, του Jacques Brel, της Dalida, κ.α. 

Ο Kristof, o Έλληνας τραγουδοποιός, που συνδυάζει την avant-pop με τη σύγχρονη κλασική, κι οι εμφανίσεις του έχουν στοιχεία γερμανικού καμπαρέ, θα παρουσιάσει στη σκηνή του Red Jasper ένα πρωτότυπο πιανιστικό act, ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση λήξης του φεστιβάλ. 

Ο Kristof έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερις δίσκους, τρεις ανεξάρτητους (Rêvealité (2013), The Oracle (2016), “TALKSHOW” (2020), και έναν από την Inner Ear (“Ψυχαγωγία”, 2022).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20.00, ΕΝΑΡΞΗ: 20.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.viva.gr

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551 

Email: info@redjaspertheatre.gr

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος