Agenda Theater

Sino-Hellenic International TheatreFestival

Boem Team

«Το Θέατρο σαν καθρέφτης της ζωής μας..»

Ο Σινο- Ελληνικός Σύλλογος Παραστατικών Τεχνών, μετά από την παρουσίαση της εξαιρετικής  παράστασης, στο παρελθόν “ Ο Μύθος του Λευκού Φιδιού” , παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1ο Ελληνο-Κινεζικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Christmas Theater. 

Στο επίκεντρο του φεστιβάλ βρίσκονται δύο εξαιρετικές παραστάσεις που θα σας μεταφέρουν στον κόσμο του κινεζικού θεάτρου. Σε πρώτη πανελλήνια εμφάνιση έρχεται το Εθνικού Θεάτρου της Κίνας, με την εμβληματική παράσταση «The Prince of Lanling» ,  ένα εντυπωσιακό θεατρικό αριστούργημα, οπου μας μεταφέρει στην Κίνα του 6ου αιώνα μΧ, με τις εντυπωσιακές χορογραφίες, κλασσικές ενδυμασίες, μουσική και ατμόσφαιρα.  Εμβαθύνει στο επικό έπος του Πρίγκιπα του Λάνλινγκ, αιχμαλοτιζοντας τη φαντασία σας με τη συναρπαστική αφήγηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες . 

Η δεύτερη παράσταση, «Ο Μύθος του Λευκού Φιδιού•REMIX», του Σινο - ελληνικού Συλλόγου Παραστατικών Τεχνών, είναι ένα κλασικό παραμύθι αγάπης και περιπέτειας. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από την συναρπαστική αφήγηση και την εκπληκτική τέχνη που επιδεικνύεται. Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις σε περιοδεία ανά την Ελλάδα και για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο "Μύθος του Λευκού Φιδιού" από τον Σινο-Ελληνικού Σύλλόγου Παραστατατικών Τεχνών, είναι και πάλι μαζί σας, με την ανανεωμένη παράσταση, για να ξαναζήσετε την τρυφερή αυτή ιστορία αγάπης που αψηφά τον χρόνο και την λογική. 

Έξω από το θέατρο,14:00 - 20:30 η γιορτή συνεχίζεται με μια σειρά από πολιτιστικές εμπειρίες που θα σας βυθίσουν στην πλούσια κουλτούρα  της κινεζικής κληρονομιάς. Μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις της Κίνας με μια απολαυστική επιλογή κινέζικης κουζίνας, να ζήσετε την τέχνη του Kung Fu μέσα από συναρπαστικές επιδείξεις και να θαυμάσετε τη χάρη και την ακρίβεια ενός χορού δράκων. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για τις πιο λεπτές πτυχές του κινεζικού πολιτισμού, θα υπάρχουν επιδείξεις καλλιγραφίας όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημιουργία περίπλοκων χαρακτήρων και εκφράσεων.

Για τους λάτρεις του θεάτρου και όσους ενδιαφέρονται για τις δραματικές τέχνες, έχουμε επιμεληθεί  ενδιαφέροντα φόρουμ και συζητήσεις μετά την παράσταση. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με καταξιωμένους θεατρικούς συγγραφείς, ηθοποιούς και σκηνοθέτες που θα μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία στον συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου.

1ο Ελληνο-Κινεζικό Φεστιβάλ Θεάτρου  δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και μια γιορτή του πλούσιου και διαφορετικού πολιτισμού της Κίνας. Είναι μια εκδήλωση για όλους, από οικογένειες  μέχρι τους γνώστες του πολιτισμού, τους λάτρεις του θεάτρου και όσους είναι περίεργοι για  να γίνουν μέρος μιας μοναδικής γιορτής που συγκεντρώνει τις τέχνες και τις παραδόσεις της Κίνας σε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγια σας για τις 2 και 3 Δεκεμβρίου και ελάτε μαζί μας για ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Κινεζικού Θεάτρου και του πολιτισμού . Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την εξαιρετική εμπειρία.

Sino-Hellenic International Theatre Festival

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | 14:00-22.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | 14:00-22.30

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΛΑΝΛΙΝΓΚ - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 60 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 42 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 36 ευρώ

Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Ε ΖΩΝΗ: 15 ευρώ, 

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 12 Ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700): 30 ευρώ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ • REMIX 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 8 Ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700): 15 ευρώ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και για τις 2 Παραστάσεις

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΛΑΝΛΙΝΓΚ - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ • REMIX

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 75 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 60 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 45 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 16 Ευρώ

INFO

CHRISTMAS THEATER 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΛΕΩΦ. ΒΕΪΚΟΥ 137)

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΛΑΝΛΙΝΓΚ - ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ   15:30

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ•REMIX   20:00

*Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με ελληνικούς υπέρτιτλους *

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.more.com,Public, www.ct.gr και σε φυσικά σημεία στο δίκτυο της more.com ( viva.gr )

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 7701700


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος