Agenda Theater

RegretMeNot

Boem Team

Μετά από συνεντεύξεις με ανθρώπους μετανοημένους και μη, κάθε κοινωνικής προέλευσης, μια νέα ομάδα ηθοποιών έγραψε το έργο «RegretMeNot» και μ’ αυτό θα συστηθούν στο αθηναϊκό κοινό. 

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η Ρωξάνη Κριμίζη, η οποία μαζί με τέσσερις ακόμη νέους ηθοποιούς θα φέρουν επί σκηνής ιστορίες που όλοι μας έχουμε ζήσει. Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στο Θέατρο Χώρος. 

Σκηνοθετικό σημείωμα: 

Τι είναι η μετάνοια; Το σ’ αγαπώ που δεν ειπώθηκε; Το μπέργκερ που φαγώθηκε; Το έκτο κερασμένο σφηνάκι; Την έχεις κολλητή ή την αποφεύγεις σαν το τζατζίκι πριν από το πρώτο ραντεβού;

Αυτά και άλλα τόσα άκουσε η ομάδα στις συνεντεύξεις με μετανοημένους και αμετανόητους κάθε ηλικίας, φύλου, καταγωγής και επαγγέλματος που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους. Μαζί με αυτές οι ηθοποιοί της παράστασης καταθέτουν και τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες. Δηλώσεις προσωπικοτήτων εντός κι εκτός συνόρων. Μετανιωμένα τραγούδια. Ένα διαδοχικό  παιχνίδι που μέσα από τεχνικές Verbatim Theater και Devised Theater συνθέτει αυτήν την παράσταση.

Μια σπονδυλωτή παράσταση βασισμένη σε καθημερινές «δηλώσεις μετάνοιας» που  δημιουργούν ένα μωσαϊκό για την απώλεια, τον έρωτα, την καριέρα, την οικογένεια, το θάνατο, αλλά και τα μεθύσια, τις δίαιτες, ακόμα και τις στυλιστικές επιλογές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Όλα μας φέρνουν μπροστά στο γέλιο και στην συγκίνηση που μόνο η αληθινή ζωή μπορεί να προσφέρει.

Μέσα σε έναν κόσμο στον οποίο ζούμε διχασμένοι, απομονωμένοι, αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή ανθρώπινη εμπειρία. Και αυτό που μας λείπει, είναι το μοίρασμα αυτής της εμπειρίας, η δική μας δήλωση γύρω από έναν κοινό πυρήνα που θα μας καταστήσει ευάλωτους αλλά και δυνατότερους απέναντι σε ένα μέλλον αβέβαιο. Επειδή μετά, θα είμαστε λιγότερο μόνοι.

Ελάτε στην παράσταση και δε θα το μετανιώσετε. Μάλλον.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: AllTooHuman

Επιμέλεια Κειμένων: Δάφνη Ζαχαράκη

Σκηνοθεσία: Ρωξάνη Κριμίζη 

Σκηνικά/Κοστούμια: Μαργαρίτα Τζαννέτου

Πρωτότυπη Mουσική: Σταύρος Τσαντές

Επιμέλεια Κίνησης: Δώρα Μπηλιώνη

Σχεδιασμός βίντεο: Μιχάλης Κίμωνας, Ρωξάνη Κριμίζη

Φωτογραφίες Παράστασης: Νικόλας Νταής

Βοηθός σκηνοθέτη: Φέλια Λεβέντη

Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη – Γιώτα Δημητριάδη 

Γραφιστικά: no mold

Παραγωγή: AllTooHuman AMKE

Παίζουν (αλφαβητικά): Ρωξάνη Κριμίζη, Τάσος Κωλέτσης, Φανή Κωστελίδου, Φέλια Λεβέντη, Βασίλης Σταματάκης

Πληροφορίες Παράστασης 

Παραστάσεις: από Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Τετάρτη & Πέμπτη στις 21: 00

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα) 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 15€ 

Μειωμένο: 12€

Ατέλειες: 8€

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Θέατρο Χώρος

Πραβίου 6 - 8, Αθήνα 118 55

21 0342 6736

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος