Agenda Music

Perfect Faith - Virus of love

Boem Team

We are here to remain strong, the best is yet to come

Εμπνευσμένοι από αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, νιώσαμε την ανάγκη να μεταφέρουμε τα βιώματά μας με αισιοδοξία και χιούμορ.

Αντλώντας δύναμη από τη μουσική για να συνεχίζουμε να ζούμε, να χαμογελάμε και έτσι να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.

"Πως θα άλλαζε η ζωή μας άραγε εάν δημιουργούσαμε έναν ιό αγάπης που θα τον μεταφέραμε από άκρη σ' άκρη; ... Λοιπόν ίσως και να μπορούμε!"

Το νέο album θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2021, Διεθνή ημέρα μη βίας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κάνουμε ισχυρότερο το μήνυμά μας για έναν καλύτερο κόσμο.

Γι' αυτό και επιλέξαμε η κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου μας δίσκου να συνδεθεί με την Διεθνή ημέρα μη βίας. Μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία. Όλη αυτή την περίοδο και μέχρι την κυκλοφορία του "Critical Diversity", θα σας παρουσιάσουμε μέσα από δράσεις και μηνύματα τον χαρακτήρα των 18 καινούργιων μας κομματιών.

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Οι Perfect Faith είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 από τον τραγουδιστή, ρυθμικό κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Γιώργο Κοντογεώργο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι δυνατοί, αιχμηροί και ατμοσφαιρικοί ήχοι των ηλεκτρικών και ακουστικών κιθαρών τους, υπό μια alternative rock αισθητική. Μια '90s rock έκρηξη με τον ήχο του σήμερα, φτιαγμένη για ένα καλύτερο αύριο.

Δισκογραφία:

Το debut album “Rise” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 σε συνεργασία με την General Music Records και συμπεριλαμβάνονται τα 12 πρώτα κομμάτια που έγραψε η μπάντα με τη συνεισφορά πολλών καλών φίλων και μουσικών.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το δεύτερο album “Uncertain World” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με

10 νέα τραγούδια, δίνοντας το στίγμα από την ακτή της Αθήνας.

Το επερχόμενο τρίτο, διπλό album “Critical Diversity” θα περιέχει 18 νέα τραγούδια με πλήρως κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις και θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στο 2021.

Οι Perfect Faith είναι οι:

Γιώργος Κοντογεώργος – φωνητικά / ρυθμική κιθάρα

Τάσσος Κακογιάννης – μπάσο

Νίκος Τσιμπίνος – drums

Κίμωνας Γκόγκας – lead κιθάρα


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Perfect Faith στα παρακάτω links:

OFFICIAL PAGE

YOUTUBE

FACEBOOK

INSTAGRAM

SPOTIFY

TWITTER

Email: info@perfect-faith.com

iTunes pre-order

BANDCAMP pre-order


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος