Agenda Music

Όλη η Αθήνα μια Σκηνή

Boem Team

Το τριήμερο 10 - 12 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θέατρο Γκράβας για το μουσικό φεστιβάλ #pamegravaMusicFest που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων "Όλη η Αθήνα μια σκηνή"

Πέτρος Μάλαμας, Kadinelia, Φώτης Σιώτας

Κυριακή 10 Ιουλίου

Πέτρος Μάλαμας

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Πέτρος Μάλαμας ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Νίκο Παπαϊωάννου. Βιολοντσέλο, λόγια καθαρά και κιθάρα σε τραγούδια καναδέζικα και παγωμένα για ναυτιλομένους και άλλους παράξενους.

Kadinelia

Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Φώτης Σιώτας

Στην καρδιά του συναυλιακού καλοκαιριού, ο Φώτης Σιώτας μας καλεί να μοιραστούμε μουσική και ιστορίες κάτω από τον ουρανό της Αθήνας. Με όχημα το νέο του δίσκο «Δύο Λάθη», ενορχηστρώνει με τη μπάντα του ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και διασκευές που έχουμε αγαπήσει.

Κάντε κράτηση για το Δελτίο Εισόδου εδώ

Theodore, Whereswilder, Sillyboy's Ghost Relatives

Δευτέρα 11 Ιουλίου

Sillyboy's Ghost Relatives

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του υλικού την περασμένη άνοιξη, ο Αθηναίος μουσικός και παραγωγός Χαραλαμπος Κουτράρας, μαζί με την μπάντα του, φέρνουν φρέσκο ήχο με ατμοσφαιρικές κιθάρες να αναμειγνύονται με retro-pop synths.

Whereswilder

Οι αγαπημένοι Αθηναίοι rockers Whereswilder, μας καλούν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, σε μια βραδιά με soft και psychedelic rock, soul, funk και old school ήχους και μελωδίες από το νέο τους album και όχι μόνο.

Theodore

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού του album "The Voyage", με ανανεωμένη μπάντα και διάθεση, ο Theodore μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που αναμένεται εκρηκτικό και που θα ενισχύει την "διαστημική" ατμόσφαιρα της βραδιάς στην - πάντα έτοιμη για πάρτυ - καρδιά της Αθήνας.

Κάντε κράτηση για το Δελτίο Εισόδου εδώ

Παιδί Τραύμα, Dzingovic, Sophie Lies

Τρίτη 12 Ιουλίου

Sophie Lies

Αγαπημένα μας τραγούδια όμορφα διασκευασμένα, μελωδικός ήχος και λιτές ενορχηστρώσεις, θα συναντήσουν τα τραγούδια της Sophie Lies όπως τα «Μεγάλα Παιδιά», συνομιλώντας μουσικά και συναισθηματικά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω της, κάτω και πάνω από τη σκηνή.

Dzingovic

Με γλυκές μελωδίες και πλούσιες ενορχηστρώσεις, ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα και συναισθηματικούς στίχους, ο Θανάσης Dzingovic ετοιμάζει ένα live με ονειρική διάθεση.

Παιδί Τραύμα

Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Τον Σεπτέμβρη του 2020 κυκλοφόρησε o δεύτερος δίσκος του «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο». Τους τελευταίους μήνες το Παιδί Τραύμα μετεξελίχθηκε σε μπάντα: Κώστας Γάμμα (Μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (Drums, Spd Sx), Αντώνης Παπαδόπουλος (Κιθάρα), Εmi Path (Synths, φωνητικά), Παιδί Τραύμα (Φωνή, κιθάρα).

Κάντε κράτηση για το Δελτίο Εισόδου εδώ

Η είσοδος στο #pamegravaMusicFest είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου

Η διάθεση των δελτίων εισόδου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr

Επίσης, διανομή δελτίων εισόδου θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ στο θέατρο Γκράβας

ΙNFO

ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ

#pamegravaMusicFest

10 - 11 - 12 Ιουλίου

Θέατρο Γκράβας

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος