Internal Interviews

Ο Χρήστος Συριώτης παρέα με τον Λουστράκο!

Παύλος Λάμπρου

Την Κυριακή 01/03/2015, στις 21:00, ο Χρήστος Συριώτης στην εκπομπή "Που Πας Καλέ Μου Λουστράκο;" 

Ο Χρήστος Συριώτης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Γ.Θεοδοσιάδη . Έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις όπως : Άμλετ, Φοίνισσες, Ερωφίλη, Οιδίπους Τύραννος, Επιθεωρητής, Μάλα, Δείπνο ηλιθίων, Λυδία, Οι επισκέπτες, Γαμήλια δεξίωση, Ασκητική, Άμλετ comedy, Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα, Μη γελάτε είναι σοβαρό, Χαρτοπαίχτρα, Μαύρη κωμωδία, Κύκλος με την κιμωλία, Ειρήνη κ.α.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές συνεργασίες του με τους: Γιώργο Κιμούλη, Άννα Συνοδινού, Γρηγόρη Βαλτινό, Τάκη Ζαχαράτο, Πέτρο Φιλιππίδη , Γιάννη Νικολαίδη, Νίκο Χαραλάμπους,Γιάννη Kαραχισαρίδη, Andriew Visnevski, Ηλία Ασπρούδη, Γ. Κακλέα, Κώστα Σπυρόπυλο, κ.α .

Εργάστηκε σα βοηθός σκηνοθέτη σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και το 2004 διασκεύασε και σκηνοθέτησε το έργο του Νίκου Καζαντζάκη Ασκητική.

Έχει λάβει μέρος σε αρκετές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, με τελευταία τη συμμετοχή του στην ταινία του Γ. Σμαραγδή «ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», και δανείζει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες.

Το έργο «Τι κοιτάτε, ρε ;» γράφτηκε ένα χρόνο πριν, από τον ίδιο.

Περισσότερα : Syriotis

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

02 Μαρτίου 2015 Reply
Παύλος Λάμπρου

Και τα δικά μας χαιρετίσματα από τα πάτρια!!!
Ελπίζουμε να τον ξανάχουμε σύντομα κοντά μας!!!!


01 Μαρτίου 2015 Reply
Adonis Sergio

χαιρετισματα απο αλλες πολιτείες....η φωνη του Χρηστου στο ipod σημαινει μονο αισιοδοξια...ενταξει ειναι ανοιξη τωρα τελείωσε , έστω κι αν χιονιζει εδω. Να στε καλα παιδια!! καλη συνεχεια. Άδωνις.


Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος