Νικόλας Ευαντινός

Boem Team

Όταν η αθωότητα δεν παίρνει χαλινάρι...

Με αφορμή την κυκλοφορία του ψηφιακού single με τίτλο ΧΑΛΙΝΑΡΙ από την εταιρία Μικρός Ήρως, ο Νικόλας Ευαντινός παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage τραγούδια Αδέσποτα, σε στίχους και μουσική του ίδιου αλλά και άλλων αγαπημένων Ελλήνων τραγουδοποιών, επώνυμων ή ανώνυμων.

Και λέμε Αδέσποτα, μιας και έτσι πρέπει να 'ναι τα τραγούδια: άνευ δεσποτισμού και κάθε λογής εξουσίας, να ανοίγουν δρόμους προς την ελευθερία σκέψης και ψυχής – δηλαδή την Ομορφιά. Τραγούδια ζωντανεμένα με αγάπη και πάθος, ικανά να «ταρακουνήσουν» όσους έρθουν, από ένα νέο τραγουδοποιό που έρχεται να καταθέσει τη δική του αλήθεια. Την πίστη πως «η αθωότητα δεν παίρνει χαλινάρι».

Ο Νικόλας Ευαντινός έχει στο ενεργητικό του έναν solo δίσκο (Πανταχού Απών 2010), ένα δίσκο με την μπάντα Φέρ' το Φόκο (Νικόλας Ευαντινός & Φέρ' Το Φόκο) καθώς και ως στιχουργός συμμετοχή με πέντε τραγούδια στο δίσκο Κύρβα του Νίκου Μαστοράκη που ερμήνευσε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Μάλαμας. Ως ποιητής από το 2008 έχει εκδώσει τέσσερα ποιητικά βιβλία.

Ακούστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=WVMsw9vQaoU 

Στην σκηνή του Γυάλινου Up Stage, πέρα από τον ίδιο στην ερμηνεία και το ιρλανδέζικο μπουζούκι θα τον συνδράμουν ο Γιώργος Λαμπράκης στις ηλεκτρικές κιθάρες και στα εφέ, ο Θοδωρής Σπανοδήμος στα ντραμς και ο Δημήτρης Καραντούνιας στο μπάσο.

Ώρα προσέλευσης 20:30

Ώρα έναρξης 21:00

Τιμές

10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar

12 ευρώ με ποτό στο bar

40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα

80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr

ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων : Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ UP STAGE

Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

τηλ.: 210 9315 600

www.gialino.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος