Agenda Theater

Νυφικό Κρεβάτι

Boem Team

Μετά τα συνεχόμενα sold out, η παράσταση «Νυφικό Κρεβάτι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Χριστοδούλου παίρνει παράταση και από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 μεταφέρεται στην Κεντρική Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου όπου θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, μετά την πρώτη του σκηνοθετική δουλειά «Ο Μικρός Χίτλερ» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία για δυο συνεχόμενες σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, καταπιάνεται αυτήν τη φορά με το «Νυφικό Κρεβάτι» του Γιαν Ντε Χάρτογκ,  ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα παγκοσμίως που έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο αλλά και στο θέατρο διασκευασμένο ως μιούζικαλ κι έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το ξένο και το ελληνικό κοινό.

Η ιστορία ακολουθεί τους δυο πρωταγωνιστές, τον Μάικ και την Αγνή, από την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, σε μια γλυκόπικρη κωμωδία καταστάσεων. Όλες οι σημαντικές στιγμές της πολύχρονης συμβίωσής τους, από τις εγκυμοσύνες, τις επιτυχίες τους, τις συγκρούσεις τους, αλλά και τις αστείες στιγμές τους, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των θεατών γύρω από το νυφικό τους κρεβάτι. Ένα κοινό ταξίδι προς την ωριμότητα που απαιτεί από εκείνους να παλέψουν και να μοχθήσουν για να αποδείξουν πως το «για πάντα μαζί» μπορεί να είναι και αληθινό.

«ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ» του Γιαν Ντε Χάρτογκ

“...και αφού ευλόγησες τους πρωτόπλαστους τους είπες... να αυξάνεστε και να πολλαπλασιάζεστε και να γίνετε κυρίαρχοι στη γη ...

Και τους παρουσίασες τους δύο αυτούς ως ένα μέλος με αυτήν την ένωση.

Διότι γι αυτήν την ένωση θα εγκαταλείψει ο άνθρωπος τον πατέρα του και την μητέρα του και θα προσκολληθεί στην γυναίκα του ... και θα γίνουν οι δυό τους ένα σώμα.

Και αυτούς, που ο Θεός συνέδεσε με τον δεσμό του γάμου άνθρωπος δεν θα τους χωρίσει ...”

Σας καλούμε με χαρά στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας

Μάικ  και  Αγνή

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Θέατρο “Από Μηχανής”

Κουμπάροι:  Αλέκος Αναστασίου (φωτισμοί)

Δήμητρα Λιάκουρα (σκηνικά-κουστούμια)

Μαρίζα Τσίγκα (κίνηση)

Βαλέρια Δημητριάδου (μουσική)

Βασίλης Αθανασόπουλος (βοηθός σκηνοθέτη)

Σκηνοθεσία εκδήλωσης:

Γιώργος Χριστοδούλου

Μετάφραση:

Μαρία Προϊστάκη

Παίζουν:

Μαρία Προϊστάκη

Γιώργος Χριστοδούλου

INFO:

Μια παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου 

ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Δευτέρα στις 21:00

Τρίτη στις 21:00

Διάρκεια: 90΄

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

Kανονικό: 15 €

Μειωμένο(Φοιτητικό/Ανέργων/ΑμεΑ/ Άνω των 65) :12 €

Ατέλεια : 5 €

Προπώληση εισιτηρίων

Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 5232097 

Από Μηχανής Θέατρο

Ακαδήμου 13


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος