Agenda Music

Δημήτρης Κόψης @ Black Duck Gallery

Boem Team

Ο νέος δημιουργός και ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης, αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου του single με ελληνικούς στίχους και τίτλο «Ανεξίτηλες γραμμές», από την MINOS-EMI, και αφού άνοιξε δυο κεντρικές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου και συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες (όπως η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Angelika Dusk), εμφανίστηκε στο «Athens Pride 2018», στην «Ταράτσα του Φοίβου» και στην παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου "Ρεβεγιόν στο Άλσος", αλλά και στο TED x Athens, όπου έγραψε και ερμήνευσε το τραγούδι για τα 10 χρόνια της διοργάνωσης, παρουσιάζει τώρα στοBlack Duck Gallery, ένα ατμοσφαιρικό ακουστικό  πρόγραμμα, στο οποίο θα συνδυάσει φρέσκες pop επιλογές, με ήδη κλασικές και αγαπημένες στιγμές της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.

Με τραγούδια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο, τραγούδια σύγχρονα με τις προδιαγραφές του κλασικού αλλά και τις προσωπικές του δημιουργίες, ο Δημήτρης Κόψης, σας καλεί σε μία unplugged βραδιά, με crooning ατμόσφαιρα και διεθνείς αναφορές. Μαζί του στο πιάνο ο Αντώνης Παλαμάρης.


Φωτογραφία αφίσας: G. Norr

Artwork: Πέτρος Παράσχης

Οργάνωση: Φόρμιγγα art

Management: Prospero

Info:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στις 21.00.

«Black Duck», Χρήστου Λαδά 9Α,Αθήνα.

Είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα.

Κρατήσεις:210 3234760

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος