Internal Interviews

Μυρτώ Βασιλείου και Κώστας Τσίρκας @ Boem Radio

Μάριος Μάζαρης


Η Μυρτώ Βασιλείου είναι ένα νέο κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ονειρεύεται, σπουδάζει, τραγουδά, βάζει τη ζωή της σε μια τάξη. Όταν έχει χρόνο επιτρέπει στον εαυτό της να είναι ρομαντική. Αφήνει όμως πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις όπου τραγουδά. Χορωδίες, διαγωνισμούς και τώρα μουσικές σκηνές. Δυο χρόνια πριν κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο «Μαζί τον Χειμώνα» , σε σύνθεση του Κώστα Τσίρκα. Φαίνεται ο τίτλος ήταν προφητικός, καθώς από το 2014 που γνωρίστηκαν, μετρούν ήδη αρκετούς χειμώνες συνεργασίας. Ο Κώστας Τσίρκας μιλά μόνο όταν θέλει. Τα χρόνια ανάμεσα στις «Εκατό μικρές ανάσες» του 2005 και στο σήμερα ετοίμαζε μελωδίες ή ζούσε όσα θα γίνουν αύριο μελωδίες. Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησαν “Το Μέσα Μου Φως», σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το πρώτο single του δεύτερου προσωπικού της mini album. Μια ακόμα βόλτα, σαν αυτή που ξεκίνησαν στο Club του Σταυρού του Νότου. Με παρέες που τραγουδούν άλλοτε στην παλιά Αθήνα, άλλοτε σε υπόγειες μουσικές σκηνές στα Εξάρχεια, άλλοτε με κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι και bluetooth ηχείο στην Αγία Παρασκευή. Ελαφρύ τραγούδι, ποπ, ρεμπέτικο, indie, Πλάκα, Εξάρχεια, Πειραιάς, η Αθήνα του μεσοπολέμου, η Αθήνα της κρίσης. Μαζί τους ο Στάθης Δρογώσης για μια νυχτερινή βόλτα, σα μια παρέα έξω απ’το χρόνο, στη δική τους Ρομάντζα.  

Τη Δευτέρα 19/11/2018 στις 21:00 η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας στο μικρόφωνο του Boem Radio και στον Μάριο Μάζαρη. Για κουβέντες που μοιράζονται.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΚΑΣ “ΡΟΜΑΝΤΖΑ” Από 1 Νοεμβρίου & για 4 Πέμπτες Σταυρός Του Νότου Club. τηλ. 2109226975. Εισιτήριο: 13€ με μπύρα ή κρασί Ώρα Έναρξης: 21.30 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος