Internal Interviews

Μιράντα Βατικιώτη @ Boem Radio

Νίκος Παπαδάκος


Η Μιράντα Βατικιώτη γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Ξεκίνησε να γράφει σε πολύ μικρή ηλικία και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ. Παράλληλα με τη συγγραφή, σπούδασε θέατρο και χορό. Έχει εκδώσει το διήγημα μυστηρίου για παιδιά, "Μαγικό ρολόι" (εκδ. Κ.Μ. Ζαχαράκης, 2006), το οποίο προτάθηκε για Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας Παιδικού Βιβλίου από τη Διεύθυνση Γραμμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟ. Έχει εκδώσει τα αστυνομικά μυθιστορήματα για ενήλικες: "Οι 4 εποχές του κυρίου Ανανία" (εκδ. Πικραμένος, 2016), "Το μυστικό του βασιλιά των Γερανιών" (εκδ. Πικραμένος, 2017) και τα τρία πρώτα βιβλία της παιδικής σειράς μυστηρίου "Η συμμορία με τις μπλε κάλτσες": "Η πιο ωραία ιστορία", "Ο Βαγγέλης ζει", "Αυτή η ιστορία δεν είναι αληθινή" (εκδ. Αίολος, 2019). 

Μια ημέρα πριν την κοινή παρουσίαση των φονικών τους βιβλίων στο βιβλιοπωλείο Επίκεντρον μαζί με τους συγγραφείς Θοδωρή Τσαπακίδη και Ελένη Φυσέκη, η Μιράντα θα είναι στα μικρόφωνα του Boem Radio να συζητήσουμε για τι άλλο από φόνους, την πιο φοβερή ομάδα εξιχνίασης τους της Ελληνικής Αστυνομίας, και ότι άλλο προκύψει από την μεταξύ μας συζήτηση και τις δικές σας ερωτήσεις. 

Την  Παρασκευή 17/05/2019 στις 19:00, η Μιράντα Βατικιώτη στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Νίκο Παπαδάκο.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος