Agenda Music

Γιώργος Κυριάκος, Νίκος Μερτζάνος, Σπύρος Παρασκευάκος

Boem Team

Τρεις νέοι δημιουργοί θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους και τους φίλους τους, για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, τις μουσικές και τους στίχους τους στη Μουσική Σκηνή- Πειραιώς 131!

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Σπύρος έχουν γράψει επιτυχίες, έχουν εκδώσει δίσκους και έχουν δώσει τραγούδια τους σε τραγουδιστές που εκτιμούν.

Έτσι, την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 21:30 ο Γιώργος Κυριάκος, ο Νίκος Μερτζάνος και ο Σπύρος Παρασκευάκος δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Πειραιώς 131 για μία ξεχωριστή βραδιά παρέα με τους φίλους τους:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Γιώτα Νέγκα

Παυλίνα Βουλγαράκη

Ζαχαρία Καρούνη

Βιολέτα Ίκαρη

Σαββέρια Μαργιολά

Κατερίνα Παράσχου

και την υπέροχη κυρία Νένα Μεντή!


Ο Γιώργος Κυριάκος σπούδασε κλασσικό πιάνο, ανώτατη μουσική θεωρία, ηχοληψία και μουσική τεχνολογία. Εργάζεται σαν μουσικός και ηχολήπτης και είναι Διευθυντής Προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μπλε 99» από το 2016. Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και μελωδίες πάνω σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Νίκου Μωραίτη, Ελεάνας Βραχάλη, Λίνα Δημόπουλου, Παυλίνας Βουλγαράκη. Έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του οι Νένα Μεντή, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αντωνιάδης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαββέρια Μαργιολά.

Ο Νίκος Μερτζάνος είναι τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Έχει γίνει γνωστός στο πλατύ κοινό με το κομμάτι «Στάσου Λίγο», σε μουσική και στίχους δικούς του. Ένα κομμάτι που θεωρείται από τις πρώτες viral περιπτώσεις του ελληνικού YouTube. Toν Δεκέμβριο του 2016, διαγωνίσθηκε και βραβεύτηκε από το Jumping Fish Artist Contest της Cosmote για το κομμάτι του «Τέτοιες Μέρες», ενώ το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Στάσου Λίγο» από τη feelgood records. Ο Νίκος Μερτζάνος, εκτός από καλός ερμηνευτής, ξεχωρίζει και ως συνθέτης, με αρκετά τραγούδια του να έχουν ερμηνευθεί από σπουδαίες φωνές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δάφνη Λέμπερου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Λένα Αλκαίου, η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μιρέλα Πάχου, ενώ για το 2019 βρίσκεται στο studio υπογράφοντας τη μουσική των καινούργιων τραγουδιών της Γιώτας Νέγκα σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ο Σπύρος Παρασκευάκος είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Το 2014 ξεχώρισε στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και συμμετείχε δισκογραφικά στο 2ο single της Ακρόασης με το τραγούδι «Γλυκός Γενάρης» και ερμηνευτή τον Απόστολο Κίτσο. Το 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος «Άπ’ το μηδέν» σε μουσική και στίχους δικούς του με ερμηνευτή τον Ζαχαρία Καρούνη και τη συμμετοχή της Πολυξένης Καράκογλου με το τραγούδι «Ο άνθρωπος μπορεί» να ξεχωρίζει. Το 2017 κυκλοφόρησε ο δεύτερος του δίσκος «Τρίτη έξοδος» σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Σελεμίδου και τη συμμετοχή του Φοίβου Δεληβοριά. Παράλληλα κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή «Μικρά καρφιά» από τις εκδόσεις της Μικρής Άρκτου. Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και έχει δώσει τραγούδια του σε πολλούς ερμηνευτές. Πρόσφατα έγραψε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη το τραγούδι «Δώσε μου σήμα» που βρίσκεται στον τελευταίο δίσκο της «Πού με φτάσανε οι έρωτες».

Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

8 ευρώ (ορθίων) – 10 ευρώ (καθήμενων)

Μετά την αγορά εισιτηρίου καθήμενων, καλέστε για κράτηση στο 210 3450922

viva.gr

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος