Agenda Music

Live στη Διδότου

Boem Team

Γιώργος Κεχαγιόγλου - Ερωφίλη Παναγιωταρέα - Λυδία Παναγιωταρέα

Πέμπτη 21/10

Ένα τσέλο, ένα φλάουτο και μια κιθάρα. Τραγούδια παλιά, τραγούδια νέα. Ο Γιώργος Κεχαγιόγλου και η Ερωφίλη Παναγιωταρέα θα μας ταξιδέψουν την Πέμπτη 21 Οκτώβρη σε μέρη μακρινά και γνώριμα. Σε μονοπάτια άγνωστα και νέα. Μαζί τους η μοναδική τσελίστα Λυδία Παναγιωταρεα, που με το τσέλο της θα δώσει ένα νέο χρώμα και ύφος σε τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα.

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 6 ευρώ 

Παντελής Καλαμάκης - Σπύρος Λούκος - Τάσος Λούκος - Παναγιώτης Αυγερινός 

Παρασκευή 22/10

Παντελής, Σπύρος, Τάσος και Παναγιώτης εν δράσει...

Ένα πρόγραμμα αυτή τη φορά ανατρεπτικό με εκπλήξεις από την ελληνική δισκογραφία, που συναντάει και τις προσωπικές τραγουδοποιίες των συντελεστών της βραδιάς...

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Βαγγέλης Γερμανός 

Σάββατο 23/10

Ένας απ’ τουs σπουδαιότερουs Έλληνες τραγουδοποιούς, που ισορροπεί ανάμεσα στον αντισυμβατικό ροκά και τον τρυφερό ερμηνευτή, στο Μπαράκι της Διδότου!

Ο Βαγγέλης Γερμανός, με “εργαλεία” του την απλότητα και την αμεσότητα, μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του, με την κιθάρα και την φωνή του...

Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα, Σκλάβος σου για πάντα και τόσα άλλα αγαπημένα...

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Γιάννης Κανταλής - Μιράντα Ψωμιάδου 

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Μπαράκι της Διδότου σας περιμένουμε για μια όμορφη βραδιά με τραγούδια του Γιάννη Κανταλή και της Μιράντας Ψωμιάδου, αλλά και πολλά γνωστά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι!

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 9 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 210 3642990

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος