Agenda Music

Lights on Mics

Boem Team

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 21.00, η Ιωάννα Καβρουλάκη με όπλο τη μαγική φωνή και το ταμπεραμέντο της, ξεκινάει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις από το Μπαράκι της Διδότου!  Όντας ώριμη μουσικά και έχοντας βρει τους ιδανικούς για εκείνη συνεργάτες, δίχως όρια, προσπαθούν να συνθέσουν και να παντρέψουν διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα με επιρροές από όλο τον κόσμο.

Η Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, «κουβαλάει» ήδη σημαντικές συνεργασίες στις αποσκευές της (Βασίλης Καζούλης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, κ.α) οι οποίες της έχουν χαρίσει αξιοσημείωτες συναυλιακές στιγμές. 

H μουσική της Ιωάννας μπλέκει το παραδοσιακό, με την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνυπάρχουν ταυτόχρονα η ένταση της δυτικής μουσικής μαζί με την απλότητα της μουσικής των ριζών μας.

Στην ιδιαίτερη αυτή μουσική βραδιά θα απολαύσουμε την πρωτόγνωρη μουσική προσέγγιση αγαπημένων μας τραγουδιών, καθώς και κάποια ολόφρεσκα κομμάτια. Διαχρονικά κι αγαπημένα παραδοσιακά - κι όχι μόνο- τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε συνδυασμό με την φανταστική χροιά της Ιωάννας, το magic touch της μουσικής της ομάδας μας παρασέρνουν σε μια μυσταγωγική παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με άκρως ενδιαφέρουσες συμμετοχές (Ορέστης Ντάντος, Κίτρινα Ποδήλατα, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Στρατάκης κ.α.)


Πληροφορίες εκδήλωσης:

Τοποθεσία: Μπαράκι της Διδότου (Διδότου 3, Αθήνα 10680).

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103642990

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Έναρξη εμφάνισης: 21.00 

Το μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι

barakididotou@gmail.com

Τηλ. κρατήσεων: 210 3642990

Σύμφωνα με τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, η είσοδος γίνεται με επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 

Ο αέρας του χώρου μας φιλτράρεται και καθαρίζεται από ιούς, σωματίδια και αέριους ρύπους με τη χρήση συσκευών καθαρισμού αέρα.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος