Agenda Music

Κώστας Βλαχούτσος | Ξανθή

Boem Team

Η «Ξανθή» είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου του Κώστα Βλαχούτσου και κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Melodica Art Productions.

Είχαν προηγηθεί τα τραγούδια «Μια βόλτα στη Γη» με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Θανάση Χουλιαρά και το ομώνυμο του δίσκου «Ξανθή» με τη φωνή της ταλαντούχας Πολυξένης Καράκογλου.

Ο Κώστας Βλαχούτσος είναι ένας αριστοτέχνης τραγουδοποιός – μουσικός που με το πρώτο ολοκληρωμένο του album μας ξεδιπλώνει το πλούσιο δημιουργικό του ταλέντο που τον καθιστούν στους πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς.

Ο δίσκος αποτελείται από 10 τραγούδια με έντονο τον κοινωνικό προβληματισμό στα λόγια που έχουν «ντυθεί» με τις ιδιαίτερα όμορφες μελωδίες τους ίδιου του δημιουργού.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο οι Θανάσης Χουλιαράς, Πολυξένη Καράκογλου και Δημήτρης Κανέλλος. Φιλική συμμετοχή η Bronza Banda.

Ψηφιακές Πωλήσεις

You tube list


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος