Agenda Theater

Κωμική Κατάληψη

Boem Team

Τον Οκτώβριο του 2019, ως Συλλογικότητα Κωμικών Αθηνών-Σαλονίκης-Εεεε...τι αρχίζει από ε; (Σ.Κ.Α.Σ.Ε.), προβήκαμε σε κατάληψη του Θεάτρου ΠΚ στο Νέο Κόσμο με στόχο την μετατροπή του σε ένα νέο κωμικό στέκι. Η κατάληψη ήταν ήδη συνεννοημένη με τη διεύθυνση του θεάτρου οπότε ίσως να μην είναι ακριβώς κατάληψη. Δηλαδή, εντάξει, βγάλαμε και φωτογραφίες μαζί τους, στείλαμε τα ασφαλιστικά μας στοιχεία για πρόσληψη.

Σε κάθε περίπτωση, πλέον το Θέατρο ΠΚ, από τις 18/10, και κάθε Παρασκευή στις 21:15 θα είναι δικό μας!  Είμαστε 30 κωμικοί - γράψαμε τα αστεία, τώρα ώρα να γράψουμε μαζί σας ιστορία! Φέρτε το γέλιο σας, φίλους και φίλες, και καλό θα ήταν και τα 8€ που είναι η είσοδος...

Ελάτε να δώσετε ένα βροντερό “παρών!” τασσόμενοι υπέρ μιας νέας ματιάς στο χιούμορ και την κωμωδία, εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, και όχι με τα στεγανά και την ανακύκλωση του χιούμορ περασμένων δεκαετιών!


Facebook Event

Εμφανίζονται οι:

Δημήτρης Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Σπήλιος Φλώρος, Οδυσσέας Μαυρομμάτης, Μιχάλης Σεβαστέρης, Ανδρέας Πασπάτης, Γιάννης Ρούσσος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Δήμητρα Νικητέα, Γιώργος Παπανικολάου, Παναγιώτης Κούδας, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Στέφανος Γιδάρης, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Ντενίζ Ουρέμ, Κώστας Κρύος, Βαγγέλης Μουλαράς, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Άγγελος Κυριακίδης, Χρύσα Κατσαρίνη, Στέφανος Ζεν, Θανάσης 'Cain' Σαμαράς, Δημήτρης Καρώνης, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Ήρα Κατσούδα, Μάριος Δημητρόπουλος, Πάρις Ρούπος, Γιώργος Καραμανλής.

INFO

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Από 18 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή στις 21.15

Τιμές εισιτηρίων:

8€ (γενική είσοδος)

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου ΠΚ και ηλεκτρονικά: www.pktheater.gr

Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος

Τ. 210 9011677

www.pktheater.gr 

Mail: info@pktheater.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος