Agenda Music

Κόκκινα τραγούδια

Boem Team

Κόκκινο είναι το αίμα που κυλά στις φλέβες όλων των ανθρώπων. Κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα και της επανάστασης. Έρωτας και επανάσταση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Της καρδιάς ενός μαχόμενου ανθρώπου.

Ο Παντελής Κυραμαργιός και οι No Pasaran έρχονται την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο Μουσικό Κουτί με «Κόκκινα τραγούδια»!

Ένα μουσικό πρόγραμμα με τα κομμάτια που «έντυσαν» επαναστάσεις, αγώνες, αλήθειες και έρωτες, γιατί μόνο οι ερωτευμένοι αναγνωρίζουν το πάθος του επαναστάτη και μόνο οι επαναστάτες αγωνίζονται με το πάθος των ερωτευμένων.

Ας τραγουδήσουμε λοιπόν τη φωτιά που καίει μέσα σε κάθε αντίσταση . 

Στις 17 Νοέμβρη τραγουδάμε την ελπίδα, την αντίσταση, την υπερηφάνεια, την αλληλεγγύη, την αγάπη… και ας κάνουμε το όνειρό μας να κρατήσει περισσότερο από τη νύχτα! 

Οι No Pasaran είναι οι Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Θανάσης Μάντζαρης στα πλήκτρα και Γιάννης Ταυλάς στα έγχορδα. Τον ήχο επιμελείται ο Γιάννης Βαφειάδης.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Μουσικό Κουτί

Κωνσταντινουπόλεως 70

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 5 ευρώ

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6980598870, 6906418034

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος