Agenda Music

Τα λαικά

Boem Team

Η σύμπραξη του Χειμώνα είναι γεγονός!

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, συναντά τους σπουδαίους ερμηνευτές της νέας γενιάς Γιάννη Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού για να μας πουν τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στο Ίλιον plus.

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας κλείνει φέτος 25 χρόνια δημιουργικής πορείας στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και το γιορτάζει με το άλμπουμ "Αστικοί Μύθοι", ένα δίσκο έκπληξη με γνωστά λαϊκά τραγούδια του παρελθόντος αποδομένα με το δικό της χρώμα σε ένα σημερινό ηχητικό περιβάλλον αλλά με σεβασμό στα σπουδαία αυτά έργα, καταθέτοντας την δική της πρόταση, μαζί με δύο από τις σημαντικότερες φωνές που εκφράζουν αυτό το είδος σήμερα: τον Γιάννη Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού. 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που μας έχουν ετοιμάσει η Εστουδιαντίνα και οι σπουδαίοι ερμηνευτές θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να τραγουδήσει και να διασκεδάσει με τα τραγούδια που μας ενώνουν.

Από τα ωραιότερα λαϊκά στα Σμυρνέϊκα και στα παραδοσιακά τραγούδια . Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα με την σπουδαιότερη ορχήστρα Ελληνικής μουσικής. 

Ο Γιάννης Διονυσίου με τη μεγάλη ερμηνευτική του δύναμη κάτι που τον κάνει ξεχωριστό είναι επίσης και η μεγάλη έκταση της φωνής του που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση σε όλο το φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού. 

Η Ασπασία Στρατηγού μέσα από τις ερμηνείες της και τη παρουσία της επί σκηνής, αποδεικνύει το πηγαίο ταλέντο της και τη σπουδαιότητα της καλλιτεχνικής της παρουσίας. Κάτι που έχει εδώ και χρόνια έχει γίνει σαφές με τις συμμετοχές της σε σπουδαία αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο μαέστρος Ανδρέας Κατσιγιάννης, επιλέγοντας τα σπουδαιότερα λαϊκά τραγούδια για αυτές τις εμφανίσεις.

Το λαϊκό τραγούδι , αυτή η φλόγα που κρατάει ζωντανή πολλές δεκαετίες και ενώνει πολλές γενιές μαζί σε κάθε κοινωνική έκφραση του λαού μας, θα έχει την τιμητική της, σε μία συλλογή από τα σπουδαιότερα ‘’ διαμάντια ‘’ αυτού του είδους τραγουδιού, που εξέφρασαν μεγάλοι δημιουργοί και σπουδαίοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες (Βαμβακάρης, Τσιτσάνης, Καλδάρας, Παπαϊωάνου, Δερβενιώτης, Άκης Πάνου, Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Γ.Λύδια, Π.Πάνου, Κ.Γκρέυ , Π.Γαβαλάς  κ.α) . 

Καλή μας διασκέδαση λοιπόν! 

Παίζουν οι:

Ανδρέας Κατσιγιάννης (καλλιτεχνική διεύθυνση / σαντούρι), 

Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), 

Δήμος Βουγιούκας (ακορντεόν), 

Σταύρος Κουσκουρίδας (κλαρίνο), 

Κώστας Γεδίκης (μπουζούκι / λάφτα / λαούτο), 

Απόστολος Βαλαρούτσος (κιθάρα), 

Φίλιππος Ρέτσιος (πιάνο), 

Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο)

Κώστας Μερετάκης (κρουστά) 

Πληροφορίες: 

Έναρξη: Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, στη μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ plus, στο κέντρο της Αθήνας.

Ώρα Έναρξης: 22:00

Ώρα Προσέλευσης: 21:30

Εισιτήριο ορθίων: 13 € (Αφορά μόνο την είσοδο στον χώρο)

Προπώληση εισιτηρίων: more.com 

Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι και τιμές επικοινωνείτε στα τηλ 2108824383 & 6983600510.

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

Οργάνωση Παραγωγής:

Melodica Art Productions

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος