Internal Interviews

Κατερίνα Σωπύλη @ Βιβλιοσημεία

Boem Team


Η Κατερίνα Σωπύλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και κατάγεται από το Γύθειο, έναν τόπο που τόσο αγαπά. Από μικρή κιόλας ηλικία άρχισε να δημιουργεί χαρακτήρες, αρχικά την ώρα του παιχνιδιού και μετά στο χαρτί. 

Η συγγραφική της πορεία αρχίζει με το βιβλίο "Όνειρα δίχως ουρανό" (εκδόσεις Αναζητήσεις). Η αγάπη της για τη γραφή οδηγεί το χέρι της. Έτσι, το 2013 έρχεται το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο "Ανταλέτ" που κυκλοφορεί για πρώτη φορά από τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία. 

Την επόμενη χρονιά, από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ έρχεται το τρίτο της βιβλίο με τίτλο "Στα μονοπάτια της καρδιάς". Το 2015 πάλι από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ, κυκλοφορεί το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο "Κρυφές ανάσες". 

Η ίδια δηλώνει ότι η συγγραφή είναι ένα ταξίδι ατελείωτων αναζητήσεων που ποτέ δεν σταματά και που ποτέ δεν ξέρεις σε τι προορισμό θα σε κατευθύνει, και αυτή ακριβώς είναι η γοητεία της. Εργάζεται σαν νοσηλεύτρια και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Η Κατερίνα Σωπύλη την Κυριακή 11/02/2017 στις 17:00, στα μικρόφωνα του Boem Radio και στην Λιάνα Τζιμογιάννη

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος