Agenda Music

Ηρώ, Happy Together

Boem Team

Πέρυσι στο HALF NOTE έδωσε 9 sold out παραστάσεις η μια πιο ξεχωριστή από την άλλη έχοντας κοντά της – δίπλα της νέους ανθρώπους που «γράφουν την δική τους ιστορία» στον «τοίχο» της μουσικής. Παραστάσεις με έμπνευση, δημιουργικότητα, εκπλήξεις και πάθος που χαρακτηρίζει τους καλλιτέχνες. 

Αυτή τη φορά από τις 8 έως τις 10  Μαρτίου η Ηρώ θα παρουσιάσει μια παράσταση πατώντας στα χνάρια της έμπνευσης που έχει η Όλγα Λασκαράτου για τους φιλοξενούμενους, ερμηνευτές – καλλιτέχνες.  Την Ελένη Πέτα και τον Δώρο Δημοσθένους. 

Όπως είπε η Ηρώ: 

«Για την Ελένη Πέτα θα πω ότι δούλεψα και τραγούδησα μαζί της για τρία συναπτά έτη με ανείπωτη χαρά και τεράστια επιτυχία. Η Ελένη είναι μια μοναδική φωνή με απίστευτες δυνατότητες, μια μουσικός με ήθος και επίγνωση της αξίας της. Πέρασα υπέροχα μαζί της και ξέρω ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα. 

Ο Δώρος Δημοσθένους είναι ένας ερμηνευτής που μπορεί να καλπάζει ανάμεσα στα είδη της μουσικής με απίστευτη ευκολία αλλά και αρτιότητα με μια φωνή βαθιά, μεστή, αισθαντική και «σίγουρη», πράγμα εξαιρετικά σπάνιο.»

Και επειδή είναι καρναβάλι και η διάθεση είναι ρυθμική και έντονη το «Happy Together» θα χορέψει σε ρυθμούς Διονυσιακούς και εύθυμους. 

Μουσικοί: 

Αντώνης Βουζουναράς: μπάσο

Γιώργος Πατσιώτης: κιθάρα – μπουζούκι

Special guests

Παρασκευή 8 Μαρτίου Δώρος Δημοσθένους

Σάββατο 9 Μαρτίου Ελένη Πέτα 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ.:21.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Προπώληση: www.viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος