Agenda Theater

Η θεατρική ομάδα Playback ΔΕΚΑ στο Myrtillo

Boem Team

Η θεατρική ομάδα Playback ΔΕΚΑ, το Κοιν. Σ.Επ. Ένταξης Μyrtillo και ο Ελληνικός Σύλλογος για το Σύνδρομο Asperger σας προσκαλούν σε μια παράσταση για τα άτομα με αυτισμό και τους φροντιστές αυτών, την Κυριακή 08/05, και ώρα 20:00,  στον café-Πολυχώρο Λόγου/Τέχνης Myrtillo. 

Η ομάδα ΔΕΚΑ Playback τέλει υπό την στήριξη και αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού́ και Αθλητισμού ενώ δραστηριοποιείται στον χώρο του κοινωνικού́ θέατρου από το 2016. Έχει στο ενεργητικό της παραστάσεις σε χώρους και δομές που χρειάζονται ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη γύρω από θέματα που αφορούν στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Για την παράσταση θα υπάρξει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των Πολυχώρου Μyrtillo και συλλόγου Ε.Λ.Σ.Σ.Α.

Συντελεστές της παράστασης:

Συντονίστριες : Λιλά Μουτσοπούλου , Έλλη Τουρλή

Ηθοποιοί: Θάλεια Κουντουράκη , Λίνα Νταμάνη , Ελισάβετ Δελακά, Νίκος Μέλλος, Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Γιαννακούλας

Εικαστική θεραπεύτρια – Κοινωνική λειτουργός : Άλκηστης Μπούρα

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο του Myrtillo.

(Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα - Πάρκο για τον Πολιτισμό και το Παιδί )

Τηλέφωνα κρατήσεων: +30 21 1012 3176, 

Myrtillo

Facebook

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος