Η Εμμανουέλα Νινιράκη live στο Faust


Η Εμμανουέλα Νινιράκη, μια νέα αλλά «έτοιμη» φωνή που μπήκε στη ζωή μας πριν λίγο καιρό με τον πρώτο της δίσκο «Αηδόνι στο κλουβί» σε ποίηση Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και μουσική Χάρη Μανουσάκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Στην συνάντηση αυτή, η Εμμανουέλα στην ερμηνεία και ο Χάρης στην μουσική, θα παρουσιάσουν αυτή την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, από την οποία ήδη το ομότιτλο του δίσκου «Αηδόνι στο κλουβί» πετάει με επιτυχία στον ραδιοφωνικό αέρα. Τα τραγούδια τους παρουσιάζονται πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, διασκευασμένα με τη δική τους ματιά, με στοιχεία από τις δικές τους καταβολές και με μια πολύ ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ηλεκτρικοί κι ακουστικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο. 

Με την ευχή τα τραγούδια τους να μας ταξιδέψουν όσο γίνεται πιο μακριά και να μας φέρουν όσο γίνεται πιο κοντά… περιμένουμε να συναντηθούμε στον ιδιαίτερο και ζεστό χώρο του FAUST και να τους απολαύσουμε.

«Όσο οι άνθρωποι ψάχνουμε το κλειδί που ξεκλειδώνει το κλουβί μας, ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, ένα αηδόνι βρίσκει το δρόμο του και είναι έτοιμο να πετάξει για να μοιραστεί τις ιστορίες του. Ιστορίες από έναν κόσμο που ισορροπεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, μ’ έναν τρόπο τρυφερό και αληθινό.» - Eμμανουέλα Νινιράκη 

Η Εμμανουέλα Νινιράκη live στο FAUST

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου

FAUST

Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Κρατήσεις: 21 0323 4095 

Τραγούδι: Εμμανουέλα Νινιράκη

Κιθάρα: Χάρης Μανουσάκης

Ηλεκτρική κιθάρα: Νίκος Βογιατζάκης 

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 5€ 

Οργάνωση Παραγωγής: Formiggart 

Οι παραστάσεις είναι Covid Free.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος