Point Of View

From ashes to inspiration

Boem Team

Ο γνωστός Έλληνας γλύπτης APOSTOL παρουσιάζει την ατομική έκθεση του «από τη στάχτη στην έμπνευση», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουρίου. 

Ο  APOSTOL επιστρέφει για δεύτερη φόρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.  Αυτή τη φορά για μία κατάθεση ψυχής 40 χρόνων. 

Ο APOSTOL αντλεί την έμπνευσή του από την θάλασσα, τη φύση και τη μουσική. Για τον  APOSTOL η τέχνη είναι «συναισθήματα, ευαισθησίες, αδυναμίες, συμβολισμοί».

Η απέραντη αγάπη του για τη φύση, τη θάλασσα και τη μουσική 

αντανακλούν στα γλυπτά του την ίδια μαγική απλότητα, εκπέμποντας ταυτόχρονα έναν

ύμνο στη χαρά της ζωής.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι από τα έγκατα της γης,  φυσικά, με μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες  από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και θα επιστρέψουν σ' αυτήν  χωρίς να βλάψουν τον πλανήτη.

“Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω ψηλά να ανοίξω τα φτερά μου χωρίς όρια”. “Ελευθερώστε το πνεύμα σας, ανοίξτε τα φτερά σας και

αφήστε τα όνειρά σας να πετάξουν ψηλά” - APOSTOL

Λίγα λόγια για τον APOSTOL:

Ο γλύπτης APOSTOL  (Απόστολος Νικολακόπουλος) γεννήθηκε το 1950 σε ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου. Εδώ και 40 χρόνια διατηρεί το προσωπικό του εργαστήριο, χώρος έμπνευσης και δημιουργίας των μοναδικών του γλυπτών. 

Ο APOSTOL είναι ένας βραβευμένος γλύπτης που έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις. Τα έργα του εκτίθενται σε γκαλερί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και σε ιδιωτικές συλλογές. 

Info:

Εγκαίνια: Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου / 6μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 6 Δεκέμβριου – 7 Ιανουαρίου 2024

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή: 18.00- 22.00.

Είσοδος ελεύθερη


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος