Agenda Music

Erik Truffaz & Sig featuring Artis Orubs

Boem Team

H επιστροφή ενός τρομπετίστα μύθου!

Είναι βέβαιο ότι η μουσική σύνορα δεν γνωρίζει και για την jazz,  αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο. Ο κορυφαίος τρομπετίστας Erik Truffaz έχει κάνει πράξη σε όλη του την  πορεία, ακριβώς αυτή την οπτική.  Εδώ μαζί μ’ έναν περιπλανώμενο μποέμ κι εξαιρετικό μουσικό, συνθέτη και σκηνοθέτη κινηματογράφου τον Sig (aka Siegfried) αλλά και τον απαράμιλλο ντράμερ  Artis Orubs έφτιαξαν έναν πρωτότυπο αλλά υπέροχο μουσικό καμβά με τίτλο “Elegia Session”.

Από 9 έως 12 Δεκεμβρίου,  οι τρεις σπουδαίοι μουσικοί έρχονται να παρουσιάσουν το εξαιρετικά  ενδιαφέρον τους project,   στο χώρο που o Erik  Truffaz  πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελλάδα και συστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό,  το Half Note Jazz Club!

Ο εμβληματικός τρομπετίστας Erik Truffaz  με περισσότερα από 21 προσωπικά άλμπουμ και δεκάδες συνεργασίες, συνεργάζεται με όλο το φάσμα των μουσικών ανά τον κόσμο κι έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες  προσωπικότητες στη  σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα.  Ο Truffaz είναι αυτό που θα λέγαμε ένας … «Μίδας» της μουσικής!

Ο πολυπράγμων  Παριζιάνος  Siegfried Debrebant (Sig), έχει  και Αραβικές ρίζες. Εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος μουσικός &  συνθέτης για τον οποίο κάθε είδος μουσικής αποτελεί πρόκληση, ο Siegfried εξελίχθηκε κι έλαμψε σαν σκηνοθέτης κινηματογράφου, κινηματογραφιστής και φωτογράφος!

Οι Sig &Truffaz  από την αρχή για το συγκεκριμένο project είχαν πλάι τους έναν τρομερό ντράμερ, τον  Λετονό Artis Orubs.  Ένα αυθεντικό ταλέντο του ρυθμού που δημιούργησε ένα τεράστιο βιογραφικό κι έκανε μεγάλη αίσθηση όπου κι αν εμφανίστηκε, με μπάντες της τζαζ αλλά και του rock ή του funk.  Ελάχιστες από τις συνεργασίες του σε live και δισκογραφία είναι :  Antonio Hart, Randy Brecker, Kurt Rosenwinkel, New York Voices, Gino Vanelli, Niels Landgren, Philarmonic Funk Foundation, China Moses, Liz Clark κ.α!    Ο πολυτάλαντος αυτός μουσικός συμπληρώνει περίφημα την  μαγική μουσική του “Elegia Session”.

Erik Truffaz – Trumpet , effects

Sig (aka Siegfried) – Piano, cello, synth, loops

Artis Orubs – drums, percussion.

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 2109213310

 Ημέρες & ώρες:

Aπό 09 έως 12 Δεκεμβρίου 2022

Παρασκευή & Σάββατο 22:30

Κυριακή & Δευτέρα 21:30

Εισιτήρια : από 20 €

Προπώληση εισιτηρίων

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος