Agenda Music

Δώρος Δημοσθένους | Retrospectiva

Boem Team

Ο μοναδικός Δώρος Δημοσθένους μετά τις sold out εμφανίσεις του το Μάρτιο του 2023, επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club με την “Retrospectiva” του, με άκρως εορταστική διάθεση. Από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Ο εκρηκτικός περφόρμερ  μας ταξιδεύει, με τον μοναδικό του τρόπο, στα 60ς και 70s, χωρίς να αποκλείει και «χιτ» άλλων δεκαετιών. Στην αρχή θ’ακουστούν τραγούδια διαμάντια των Michel Legrand, Cole Porter, Μάνου Χατζιδάκι σε “artistic mood”, ενώ θ’ακολουθήσει ένα άκρως διασκεδαστικό και χορευτικό δεύτερο μέρος με τραγούδια των Tom Jones, Elvis Presley,Beatles, Queen, , Dusty Springfield, αλλά και των Γιώργου Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού,Δήμου Μούτση Λουκιανού Κηλαηδόνη Γιώργου Χατζηνάσιου και Κώστα Τουρνά.

Ο Δώρος Δημοσθένους, διαθέτοντας το απαράμιλλο χάρισμα να μεταμορφώνεται και να διατρέχει με εξαιρετική ευκολία τις εποχές, μας υπόσχεται, μαζί με την 5μελη μπάντα του, τέσσερις αξέχαστες βραδιές, στις οποίες θα ξαναζήσουμε το κέφι και τη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, τότε που η μουσική και ο χορός ήταν ο πιο σημαντικός τρόπος διασκέδασης. Από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο Half Note Jazz Club.

Let’s party and Merry Christmas!

Info

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA”

Παρασκευή 15– Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Έναρξη Παρασκευή & Σάββατο  22:30

Κυριακή & Δευτέρα 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος