Agenda Music

Ελένη Αράπογλου

Boem Team

Η Ελένη Αράπογλου, επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη με μια καινούργια συλλογή από τραγούδια και ενορχηστρώσεις της αγαπημένης της μουσικής, της τζαζ, στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. 

Ένα αφιέρωμα στην μουσική αυτή παράδοση που συνεχίζει να είναι θεμέλιο για την Ελένη Αράπογλου ως ερμηνεύτρια και μουσικός, η οποία δίνει ένα δικό της χρώμα σε jazz standards και classics της soul από γυναικείες φωνές που την έχουν εμπνεύσει ιδιαίτερα, όπως της Billy Holiday, Nancy Wilson, Ella Fitzgerald, Roberta Flack, Nina Simone, Shirley Horn, κ.α. 

Ζει μεταξύ Νέα Υόρκης και Αθήνας και έχει ήδη προταθεί για Grammy και Latin Grammy μέσω συνεργασιών της με τον μεξικανό τραγουδοποιό Leonel Garcia και την αμερικανο- κροάτισα βοκαλίστρια Thana Alexa. 

Έχει εμφανιστεί σε διεθνή φεστιβάλ με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο βραβευμένος τραγουδοποιός Jorge Drexler και ο Ισραηλινός jazz πιανίστας Shai Maestro. Από το 2017 η Ελένη Αράπογλου συνεργάζεται με το Carnegie Hall ως συνθέτρια και Teaching Artist, με το El Sistema Greece, με τον Bobby McFerrin στα workshop Circlesongs, και σε παραγωγή της Cirque Du Soleil στη Σαουδική Αραβία.

Μαζί της θα εμφανιστούν ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο  Josh Hari στο μπάσο και ο Φοίβος Άνθης στα τύμπανα.

Την Παρασκευή 1η  Δεκεμβρίου, στο  Half Note Jazz Club. 

Info

ΕΛΕΝΗ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από ….€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος