Agenda Music

Δημήτρης Ζερβουδάκης

Boem Team

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης εμφανίζεται για τρία συνεχόμενα Σάββατα στην ​Κεντρική ​Σ​κηνή του Σταυρού του Νότου. Με νέα μουσική ομάδα επί σκηνής, παρουσιάζει μια ανανεωμένη μουσική παράσταση, αποτυπώνοντας ξεχωριστά τη σαραντάχρονη πλέον καλλιτεχνική του διαδρομή.

Τα Σάββατα 25 Μαρτίου, 1 και 8 Απριλίου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ξαναβρίσκεται στο καθιερωμένο σημείο συνάντησης με τους φίλους του, αναζητώντας την αλληλεπίδραση μαζί τους.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης είναι ένας ερμηνευτής και τραγουδοποιός μοναδικής κοπής, με επιβλητική σκηνική παρουσία, που έχει αφήσει έντονο στίγμα από το ξεκίνημα του με τους ιστορικούς “Νέους Επιβάτες” και κατόπιν με τις προσωπικές του εργασίες, αλλά και συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές. Φωνή αισθαντική που έχει αφομοιώσει τόσο τις ροκ επιρροές του όσο και τις ισχυρές καταβολές της παραδοσιακής, ρεμπέτικης και λαϊκής μας μουσικής. Η διάδραση με το κοινό, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των παραστάσεων του

Μαζί του επί σκηνής:

Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα)

Παναγιωτης Κουτσουρας (τρίχορδο μπουζούκι)

Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα)

Στέλιος Φραγκος (κιθάρα)

Χρηστος Τσαπράζης (μπάσο)

Δημήτρης Ζερβουδάκης

Κεντρική Σκηνή - Σταυρός του Νότου

τηλ.: 210 9226975

Σάββατα 25 Μαρτίου, 1 & 8 Απριλίου 

Ώρα Έναρξης: 22.00

Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Ηχοληψία: Μάκης Δρακοπουλος

​Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Επικοινωνία - Προβολή στα media: Zuma Communications


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος