Agenda Theater

Απαγορεύεται η Μουσική | Τελευταίες Παραστάσεις

Boem Team

Μόλις επτά τελευταίες παραστάσεις απομένουν για το πολυαγαπημένο έργο «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ», της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, που την φετινή χρονιά γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην κεντρική παιδική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Το έργο ολοκληρώνει την πορεία του την Κυριακή 9 Απριλίου με προγραμματισμένες παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί στις 12.00, αλλά και έξτρα παραστάσεις στις 12/3 και 19/3 στις 15.30.

Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη μουσική, χιούμορ και κέφι που μας αποδεικνύει, με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο, ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ! Με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής με φυσικά όργανα (πιάνο, ακορντεόν, ευφώνιο, γιουκαλίλι κ.α.) αλλά και με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών, αποδεικνύεται πως όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία και στη χαρά!

Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η δράση, η έντονη διάδραση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δουλειά της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων, ένας στρυφνός και πειθαρχημένος διαχειριστής, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός μουσικός! Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά. Την ίδια ώρα, ο νεαρός γείτονας, προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία του, αποδεικνύοντάς του ότι η μουσική βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στην αποστειρωμένη και άηχη ζωή του!»

Το έργο μιλάει για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό. Πώς μπορούν εν τέλει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι να ταιριάξουν μεταξύ τους και τι έχουν να πάρουν ο ένας από τον άλλον, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία; Τι γίνεται, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και γινόμαστε εμείς ο «διαφορετικός»;

Το κείμενο υπογράφουν οι, δύο φορές βραβευμένοι με το Κρατικό Βραβείο, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει – για άλλη μια φορά - ο ευρηματικός Γκάυ Στεφάνου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 341 8550

Παραστάσεις: έως και 9 Απριλίου 2023

Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Ηλικίες: 4 – 12 ετών

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

τηλέφωνα: 210-8674657, 210-8665144, (Δευτέρα - Παρασκευή 9.30-13.30), theatropol@otenet.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 12 €

Μειωμένο εισιτήριο για ομάδες (>20 ατόμων), ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Άνεργοι: 10 €

Προπώληση: MCF.GR, TICKETSERVICES.GR, ταμείο του Θεάτρου

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος