Internal Interviews

Δημήτρης Κάσσαρης @ Boem Radio

Boem Team


Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Οδός Ονείρων» που μεταδίδεται ζωντανά στις 21.00 μέχρι τις 23.00, ο Κωνσταντίνος Προβατάς υποδέχεται και συνομιλεί με τον συνθέτη, τραγουδιστή (και λυρικό), αλλά και συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Δημήτρη Κάσσαρη για το έργο του «Νεροσταγόνες».

Πρόκειται για «Εννέα αποστάγματα» μιας προσωπικής κατάθεσης του Δημήτρη Κάσσαρη στο φως, μέσα από μικρές φωτεινές γραφές του απέραντου Γιάννη Ρίτσου. Μέσα από τρίστιχα εναλλάσσεται ο έρωτας, η απώλεια και η απουσία. Ζωντανεύει η μνήμη, ο χρόνος και ένα κρυμμένο παιδί. Ερμηνεύουν η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Πάνος Μπούσαλη, δυο από τις αυθεντικότερες νέες φωνές. Τους συνοδεύει ο σπουδαίος κλασικός κιθαρίστας Μανώλης Ανδρουλιδάκης. 

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:00, στην εκπομπή «Οδός Ονείρων» του Boem Radio ο Δημήτρης Κάσσαρης και όλοι εσείς καλεσμένοι μας! 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος