Agenda Music

Λάιβ Δευτέρες στην Σχεδία

Boem Team

Εδώ στην Σχεδία αγαπάμε πολύ την μουσική, ανάμεσα σε άλλα πράγματα όπως το νόστιμο φαγητό, την τέχνη και, φυσικά, τις ανθρώπινες ιστορίες. 

Εκτός από τις προσεγμένες μουσικές μας λίστες που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι μουσικοί παραγωγοί και καλλιτέχνες και παίζουν από το πρωί έως αργά το βράδυ, σκεφτήκαμε να προσκαλέσουμε αγαπημένες μας μπάντες, μουσικούς και τραγουδιστές να μας παίξουν ζωντανά στο καφέ της Σχεδίας, Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, στο Μοναστηράκι. 

Κάθε Δευτέρα, λοιπόν, θα έχουμε ζωντανή μουσική: ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, ροκ και ποπ ήχοι, τζαζ χρώματα και πιο παραδοσιακοί ρυθμοί θα εναλλάσσονται και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές. 

Όλα τα λάιβ γίνονται για καλό σκοπό: τα κέρδη από την προσέλευσή σας στον χώρο μας, ενισχύουν τις κοινωνικές μας δράσεις και τις προσφορές σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 

Σας περιμένουμε όλες και όλους να ζεστάνουμε μελωδικά τις χειμωνιάτικες Δευτέρες με καθαρά ποτά, signature cocktails, υπέροχα κρασιά και μια μικρή ποικιλία από μπίρες, αλλά και νόστιμο φαγητό από τον σεφ μας. 

Η αλληλεγγύη στην Σχεδία έχει χρώμα, γεύση και μυρωδιά-ελάτε να το ανακαλύψετε μαζί μας!

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Τα λάιβ ξεκινούν στις 21:30.

Πρόγραμμα Δεκεμβρίου 

13/12 Δραμαμίνη 

Το sui generis, εναλλακτικό ελληνόφωνο συγκρότημα, αποτελούμενο από τα αδέρφια Χάρη και Γιάννη Μιχαηλίδη, θα «εγκαινιάσουν» τα χειμερινά λάιβ της Σχεδίας με τον πιο ταξιδιάρικο, νοσταλγικό, αλλά και αισιόδοξο τρόπο: με την μουσική και τους στίχους τους που μιλούν απευθείας στις καρδιές μας. 

20/12 Αλεξάνδρα Κόνιακ acoustic 

Με τραγούδια της ολοκαίνουργια, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες από το παρελθόν, η αιθέρια Αλεξάνδρα Κόνιακ θα δώσει μια ατμοσφαιρική ακουστική συναυλία στο καφέ της Σχεδίας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μαζί της στο πιάνο, ο «μαέστρος της καρδιάς της» και τραγουδοποιός Χρίστος Σερενές, αλλά και ο κιθαρίστας Αλέξης Ζορμπάς. Στον ήχο, ο Παύλος Πανταζόπουλος. 

27/12 Idra Kayne x MCD 

Ο μουσικός παραγωγός και dj MCD, κατά κόσμον Δημήτρης Κρητικός και η μοναδική ερμηνεύτρια Idra Kayne θα μας χαρίσουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό λάιβ και dj set, στον οποίο θα κυριαρχεί η βελούδινη φωνή της Idra και η-πιο εορταστική από ποτέ-διάθεσή της. Mε δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένα covers, θα μας ξεναγήσουν σε ένα ευρύ φάσμα της παγκόσμιας μουσικής. Τα tempo ανεβασμένα σε διάθεση πάρτυ, φυσικά… 

Μείνετε συντονισμένοι για τα λάιβ που έρχονται στην Σχεδία τον Γενάρη και τον Φλεβάρη. 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος