Agenda Music

Dimitri Vassilakis | Ballads & Blues

Boem Team

Ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει για πρώτη φορά μια επιλογή με μπλουζ και μπαλάντες από τη βραβευμένη δισκογραφία του στην ιστορική Candid Records, με νέο υλικό αλλά και μερικά από τα αγαπημένα του στάνταρντ.

Κομμάτια που έχει ηχογραφήσει και παίξει ζωντανά με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς της τζαζ όπως οι Jeff “Tain” Watts, Essiet Essiet, Sylvia Cuenca, Ralph Peterson, Marc Johnson, Benito Gonzales, Theo Hill, Dave Kikoski, Abdullah Ibrahim.

Ένα ongoing project που αναδεικνύει την ενέργεια και την επιρροή των μπλουζ καθώς και την συναισθηματική δύναμη που αποπνέουν οι μπαλάντες.

Μελωδίες όπως: Mind Of Blue, Soul Eyes, Daedalus, Blue In Green, Blue Orleans, Time After Time, Blues Gang, I Fall In Love Too Easily, Uni Blues, A Time For Love, Demeter, Infant Eyes.

Το Κουαρτέτο του Δημήτρη Βασιλάκη με το οποίο παρουσίασε την ομιλία – performance Jazz Democracy στο TEDx Athens

Δημήτρης Βασιλάκης σαξόφωνο/τραγούδι

Εμμανουήλ Σαριδάκης πιάνο

Μάνος Λούτας μπάσο

Γιώργος Πολυχρονάκος τύμπανα

Special guests: Craig Bailey alto sax, Nestor Vassilakis τενόρο σαξόφωνο

ΙNFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Τρίτη 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΙ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο ατόμα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική. 

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος